کد خبر:۳۷۶۰۴۳
جامعه اسلامی دانشگاه ایلام:

دو سوم مسافران کربلا هنوز در راه هستند و شب‌ها را در پارک سپری می‌کنند

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام در بیانیه‌ای از وضعیت مرز مهران گلایه کرد و اصلاح این بی‌تدبیری را در سال‌های آینده خواستار شد.

به گزارش خبرنگار " خبرگزاری دانشجو" از ایلام، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام با صدور بیانیه‌ای خواستار رسیدگی مسئولین به مهران و توجه به زائرین کربلا شدند.


متن این بیانیه به شرح زیر است:


بسم الله الرحمان الرحیم


هرکس با پای خود پیش او ( قبر امام حسین (ع) ) بیاید، خداوند برای هر قدم، حسنه‌ای برایش می‌نویسد. ( کامل الزیارت، صفحه 133 )

 

این روزها ستاد اربعین و مسئولین استانی روزهای کاری سنگین و پرتراکمی را می‌گذرانند، تمام هم و غم خود را برای خدمت به زائران متمرکز کرده‌اند و وقت خود را برای این کار گذاشته‌اند؛ در شهر مهران که پذیرای خیل عظیم زائران اباعبدالله (ع) است، مردم، مسئولین و همچنین شهرداری تهران در پایانه مرزی دوشادوش یکدیگر به زائران خدمت می‌کنند.

 

ما جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام از تمامی مسئولان کشوری، استانی و شهر مهران که در این مدت تمام تلاش خود را برای خدمت به زائران حسینی و تسهیل کار ایشان صرف کرده‌اند تشکر و قدردانی می‌کنیم و به همه عزیزانی که به نحوی در این کار عظیم شرکت کرده‌اند خدا قوت می‌گوییم؛ هرچند، اجر این عزیزان با صاحب این روزها یعنی سیدالشهدا است ولی در این کار عظیم اشکالاتی نیز وجود داشت که باعث شد شیرینی سفر در پایان به تلخی بیانجامد.

 

ورود بی‌رویه ی زوار بدون مدارک به عراق، ناتوانی کشور عراق در حمل و نقل زائرین، انتقال زوار از مرز تا شهر مهران که با وجود اتوبوس‌های فراوانی که مقرر شده بود فقط در مقیاس محدود انجام شد، قیمت‌های سرسام آور بلیط اتوبوس‌ها که خستگی را بر تن زائران گذاشت، همه نشانه‌ای از بی مدیریتی محض در این مورد است.

 

آقایان! پس چه شد مدیریت جهادیتان؟ در این گونه مواقع است که عیار مدیران مشخص می‌شود، و گرنه که در مواقع عادی که هر کسی بهترین مدیر است.

 

حال، چرا قیمت بلیط ها با سرعت نور بالا رفته است؟ هنوز دو سوم مسافران در راه هستند و از این بی‌سامانی خبر ندارن؛ همچنین کمبود مکان برای مسافران خسته که بسیاری از آنان شب را در پارک‌ها به سر بردند.


 
امید است که در سال‌های آینده این کاستی‌ها دیگر تکرار نشود.

 

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ایلام

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵
روز شنبه (روز اربعین) اینجانب با خیل عظیمی از زوار ساعت 8 شب وارد مرز مهران شدیم . جمعیت خسته کوفته اعم از زن و بچه و پیر و جوان مسافت مرز تا ترمینال مهران را در آن سرما و تاریکی طی کردند ودریغ از تلاش مسئولین جهت تهیه وسیله نقلیه واقعا تاسف خوردم از این بی توجهی . در ترمینال نیز از ساعت 10 شب تا 10 صبح در اتوبوس شیراز نشستیم تا مسافر آن تکمیل شود و مسافت 14 ساعته مهرن - شیراز را 19 ساعت طی کرد .
4
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۱۰
سلام برادر شما به دلیل ارتفاع بالای دانشگاه ایلام موضوع را از بالا دیده اید .زمانی که 6هزار نفر را در پشت گیت های ورودی جمع شده باشند و عراق اجازه عبور ندهد و مردم به مدت 4ساعت پشت گیت بمانند ودر این ساعات به خیل جمعیت افزوده شده باشد را با چشم خود ببینی درک می کنی چه خبر بوده در مرز مهران .من در مهران و مرز مهران خادم زوار بودم و دیدم که خیل جمعیت رو اگر کل مهران را چادر می زدند هم جوابگوی روزی بیش از ده هزار نفر زائر نبود تمامی ارگان ها در شهر مهران تمام تلاش خود را کردند مردم خانه ها را باز کردند بر روی مردم حسینیه ها و مسجد با خادمی بچه های هیئتی و ستاد اسکان شهرداری تهران وسپاه آماده اسکان بودند ولی بازهم این همه جوابگوی خیل عظیم عاشقان حسین نبود.واقعا مردم صحنه ایی را خلق کردند که در ذهن هیچکس نمی گنجید
2
1
پربازدیدترین آخرین اخبار