آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۶۶۸۸
رزمایش مشترک محمد رسول الله(ص)-5

اجرای عملیات یکان تازش برای نخستین بار در رزمایش بزرگ ارتش

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از اجرای عملیات یکان تازش برای نخستین بار در رزمایش بزرگ ارتش خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از اجرای عملیات یکان تازش برای نخستین بار در رزمایش بزرگ ارتش خبر داد.

 

امیر سرتیپ کیومرث حیدری در حاشیه برگزاری رزمایش مشترک محمد رسول‌الله(ص) با بیان این که "به‌صورت جدی طرح چابک‌سازی را در این رزمایش به مرحله اجرا گذاشته‌ایم" گفت: هدف نهایی در رزمایش بزرگ ارتش، این است که میزان چابکی را در 27 رسته نزاجا محک بزنیم.

 

وی افزود: امروز موفق شدیم قابلیت سه سامانه مهم را عملیاتی کنیم. سامانه مهندسی رزمی نیروی زمینی یکی از این سامانه‌ها بود که با برنامه‌ریزی دقیق به اهدافی که تعیین کرده بودیم، دست یافتیم.

 

جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش با اعلام این که در این رزمایش سامانه آماد و پشتیبانی نزاجا نیز عملیاتی شد، گفت: برای نخستین بار یکان تازش نزاجا با همکاری نیروی هوایی ارتش به انجام مأموریت و اجرای عملیات پرداخت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار