کد خبر:۳۷۶۷۷۱
مرحله دوم رزمایش ارتش/ آزمایش موفق سلاحها وتجهیزات ساخت نیروی زمینی ارتش
در مرحله دوم رزمایش مشترک محمد رسول الله(ص)یگانهای نیروی زمینی تک گسترده خود را با بکارگیری موفق سلاحهای انفرادی و اجتماعی شاهر، اخگر، تانکهای ذوالفقار وصمصام اجرا کردند.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از قرارگاه فرهنگی و رسانهای رزمایش محمد رسول الله(ص) اجرای عملیاتهای هلیبرن و ضد هلیبرن نیروهای ویژه در قالب نیروهای مهاجم و مدافع در رزمگاههای مختلف و همچنین استفاده از نیروهای احتیاط بسیج نیروی زمینی در آفند و پدافند با پشتیبانی جنگنده بمب افکن های نیروی هوایی از دیگر اقدامات این مرحله از رزمایش بود که در حضور مقامات و ناظران عالی رتبه قرار گاه خاتم و ستاد کل نیروهای مسلح و داوران ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران اجرا شد.
جانشین نیروی زمینی ارتش و سخنگوی این مرحله از رزمایش گفت: انطباق این تمرین بزرگ صحرایی با شرایط واقعی نبرد با نگاه دقیق به تهدیدات، استفاده از گلوله های حقیقی، اشراف مطلوب اطلاعاتی در سطح منطقه با اتکا به درجه داران و افسران متخصص سامانه ارتباطی و اطلاعاتی و رصد هرگونه تحرکات مرزی از ویژگی های مرحله دوم رزمایش محمد رسول الله(ص) بود.
امیر سرتیپ حیدری افزود: حضور دانشجویان دانشگاه فرماندهی وستاد ارتش برای کسب تجارب عملیاتی ،تقویت فضای معنوی در زرمایش و اجرای عملیات مردم یاری و درمانی در منطقه عمومی رزمایش نیز از وجوه قابل توجه این مرحله از رزمایش بوده است.
وی گفت : قرارگاه پدافند هوایی نیز امروز با استفاده از 2 قرار گاه اصلی وتاکتیکی وبرقراری ارتباط امن وچند لایه ومقابله با ایجاد اختلال الکترونیکی دشمن، یگانهای زمینی و دریایی حاضر در منطقه عمومی رزمایش را پشتیبانی کرد.
همزمان با این مرحله از رزمایش پروازهای تاکتیکی جنگنده های اف 4 ومیراژ نیروی هوایی در پشتیبانی از یگانهای زمینی ارتش با موفقیت اجرا شد.
همچنین فاز تاکتیکی ناوگان دریایی با اجرای عملیات و تمرینهای مختلف تخصصی در عمق آبهای دریای عمان با موفقیت اجرا شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.