بيگانگان راه ساقط كردن انقلاب را استفاده از خود ملل اسلامي مي دانند
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، دكتر يدالله جواني ديروز 28 مرداد ماه در نشست سياسي فرهنگي بسيج متخصصان كه به همت بسيج استايد و با همكاري بسيج متخصصان در تالار ابن هيثم مشهد برگزار شد، در خصوص اتفاقات صورت گرفته در انتخابات اظهار داشت: در اين انتخابات براي اولين بار برخي نامزدها مدعي تقلب در انتخابات شدند و با درگيري و اغتشاشي كه به وجود آوردند، عدهاي را كشتند و به عدهاي صدمه رساندند كه از جمله 9 بسيجي كه در اين جريانات شهيد شدند.
وي با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري مبني بر اينكه جامعه با بافته اي عميق روبرو است، اذعان داشت: از اين مسئله به آساني نمي توانيم بگذريم، امروز خواص بر سر كلاس آزمون نشسته اند بسيجيان، مهندسان، پزشكان، استادان و هنرمنندان همه جزو خواصاند و در دوران آزمون قرار گرفته اند.
جواني بيان كرد: اين موضع حساسترين آزمون در اين دوران است، اگر غفلت كينم نتيجه اش يك سال عقب افتادان نيست بلكه سقوط است.
رئيس اداره سياسي سپاه عنوان كرد: خواص در اين آزمون سربلند بيرون نيامدند، چون اين خاصيت فتنه است، اگر در شرايط بعد از پيامبر (ص) و جنگ هايي كه در زمان امير المومنين (ع) رخ داد را نگاه كنيم، مي بينيم كه هر دو طرف جبهه مسلمان و اهل ايمان، نماز شب و تلاوت قرآن هستند و ادعاي مذهب مي كنند، لذا در اين صورت است كه تشخيص تشكيل مي شود.
وي خاطرنشان كرد: اگر فتنه در جامعه سر بر آورد كوبنده و نابود كننده است، قلبهايي بعد از استواري مي لرزد، مرداني بعد از صلابت در راه و در فتنه ها دچار گمراهي مي شوند و كسي را ه كه در فرونشاندن اين فتنه ها تلاش مي كند در هم مي كوبند، عدهاي نيز عصاي احتياط در دست مي گيرند و سخني به ميان نميآورند.
جواني در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبري افزود: در اين برهه عده اي حرف زدند و عده اي دست به عصا از حرف زدن امتنا كردند، اما فتنه ها چنان ويرانگرند كه نشان هاي اين را از بين مي برد، اگر ما نخواهيم از اين فتنه ها به سلامت عبور كنيم بايد بصيرت خود را بالا ببريم.
رئيس اداره سياسي سپاه يادآور شد: انسانهاي با بصيرت سه ويژگي دارند؛ اهل تفكر انديشه، صوري نگر و ظاهر بين نيستند و از تاريخ عبرت مي گيرند.
وي با بيان اينكه تمام اين اغتشاشات از پيش طراحي شده است، تصريح كرد: ما با يك جريان برانداز روبرو بوديم و موسوي، كروبي و خاتمي نيز به دنبال براندازي نظام بودند، همانند طلحه ها و زبيرها و عايشه ها كه در كنار پيامبر بودند و مصونيت داشتند ولي در برابر رهبري ايستادند.
جواني تاكيد كرد: وظيفه خواص است كه در اين موضوع گيري رفع ابهام كنند، موسوي به دنبال ايجاد شبه است و نمي خواهد مسائل روشن شود، و در عين حال به دنبال راه اندازي تشكيلات راه سبز اميد است و با اين كار مي خواهد حركتي را براي مقابله با نظام اسلامي ايجاد كند.
رئيس اداره سياسي سپاه افزود: بين مردم و نظام رابطه اي اعتقادي وجو دارد، چراكه اين نظام در دل انقلاب شكل گرفته است و از نظر بيگانگان تنها راه ساقط كردن آن استفاده از مدل انقلاب عليه انقلاب مي باشد، لذا اين افراد نيز با نام امام با رهبري و نظام مقابله كرده اند.
وي يادآور شد: برخي معتقدند كه اين انقلاب به نام انقلاب مخملي صورت نگرفته است و اين قضيه يك توهم است، اما يكي از استراتژيهاي انقلاب هاي مخملي اين است كه بگويند اگر حزب ما راي نياورد بگويم تقلب صورت گرفته است، چراكه استراتژي آنها پيروزي به هر قيمت بوده است.
جواني تصريح كرد: دشمن ما به سمت شيوه ها و توطئه هاي يپيچيده رفته است و بايد از انقلاب مان با چنگ و دندان حفاظت كنيم./انتهاي پيام/