آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۲۲۷
«واشنگتن‌پست» مدعی شد

نقش نظامی ایران در عراق با حضور بیش از هزار مشاور و یگان‌های ویژه نظامی / افزایش همکاری ایران و آمریکا در راستای مبارزه با داعش در عراق

روزنامه «واشنگتن پست» در گزارشی مدعی شد که در راستای مبارزه علیه داعش در عراق، ایران و آمریکا همکاری نظامی دارند و نقش نظامی ایران در عراق برای مقابله با داعش افزایش یافته است.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از  «واشنگتن پست» ، این روزنامه آمریکایی طی گزارشی مدعی شد در راستای مبارزه علیه داعش در عراق، ایران و آمریکا همکاری نظامی دارند. 

 

«واشنگتن پست» مدعی شد، برای مبارزه با تروریست‌های داعش، حضور نظامی ایران در عراق بالا رفته است و ادامه می‌دهد، به دلیل نگرانی‌ها از داعش، در چشم دولت اوباما این مشارکت بالای ایران در عراق قابل قبول است.

 

نظامیان آمریکایی هم برای ماموریت نظامی در عراق حضور دارند و از حضور ایران برای خود نگرانند. 

 

«واشنگتن پست» هم‌چنین به نقل از فعالان عراقی مدعی شد، ایران بیش از هزار مشاور نظامی به عراق اعزام کرده و یگان‌های نظامی ویژه به عراق فرستاده است و حملات هوایی علیه داعش صورت داده است.

 

 

این گزارش به نقل از یکی از روحانیون عراقی نوشت، با مشاوره و حمایت نظامی ایرانیان بوده که مناطق تحت تسلط داعش در عراق از وجود این ترویست‌ها پاک شده است. 

 

در ادامه این گزارش آمده است، گرچه دولت اوباما گفته هیچ همکاری مستقیمی با ایران ندارد اما در حال حاضر هر دو کشور علیه داعش همکاری نظامی دارند که این همکاری واقعیتی ناخوشایند است؛ این ناخوشایندی به آن دلیل است که ایران در سوریه از اسد حمایت می‌کند ولی آمریکا خواهان براندازی حکومت اسد است و از سوی دیگر از سوی دیگر آمریکایی‌ها در تلاشند با تیم مذاکره کننده ایرانی به توافق هسته‌ای دست یابند. 

 

«واشنگتن پست» در ادامه با اشاره به نیروهای سپاه قدس ایران نوشت، این نیروها در عراق با کـُردها و دولت عراق علیه داعش مبارزه می‌کنند؛ «هادی الامیری» در مورد «قاسم سلیمانی» فرمانده سپاه قدس ایران گفته است «سردار سلیمانی دوست ما است و دوستی با ایشان برای ما افتخار است. هر که برای مبارزه با داعش با ما همکاری کند استقبال می‌کنیم». 

 

 

 

در ادامه می‌خوانیم،‌ «جیمز جفری» از سفرای اسبق آمریکا در عراق با انتقاد از عملکرد دولت اوباما گفت، آمریکا باید از همان ابتدای تحرکات داعش در عراق حملات هوایی علیه مواضع داعش ترتیب می‌داد اما آن زمان به دلیل روی کار بودن نوری المالکی آمریکا به دولت وی کمک نکرده و راه حل سیاسی را پیشنهاد کرد.

 

«در چنین شرایطی عراقی‌ها در تـنگنایی نومیدانه واقع شدند و تنها ایران بود که برای نجات آن‌ها اقدام کرد و این در خاطر عراقی‌ها باقی خواهد ماند. درهمان زمان استوارترین متحد آمریکا در عراق که کُردهای عراق هستـند، از ایران سلاح می‌گرفتند. از سوی دیگر از دست دادن ناگهانی مناطقی از عراق به دست داعش شرایط رابرای حضور ایران و حمایت از نیروهای شیعه عراق هم‌چون سازمان  بدر و گردان حزب الله  و عصائب اهل الحق و شماری از گروه‌های دیگر، فراهم کرد». 

 

«واشنگتن پست» مدعی شد آن‌چه ایران را نگران کرده بازگشت نیروهای نظامی آمریکایی به عراق است و به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی نوشت، آمریکا طی پیامی تلگرافی به ایران گفت حضور نظامی آمریکا در عراق این بار محدودتر از سال‌های پیشین است. 

 

این مقام ارشد آمریکایی ادامه داد، مشاوران اوباما معتقدند آمریکا قادر است در عراق ارتشی را تشکیل دهد که توسط هر دو دسته نمایندگان شیعه و سنی حمایت شود و در ادامه مدعی شد «این تنها فرصت آمریکا برای مقابله با نفوذ ایران در عراق است».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار