دكتر علي مرادزاده جانشين معاونت سياسي سپاه در گفتگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ هدف آشكار فتنه 88 را براندازي نظام عنوان كرد و گفت: تغيير قانون اساسي، محدود كردن رهبري و اختيارات او و ايجاد تساهل و تسامح در اجراي احكام ديني، هدف هايي بود كه در فتنه 88 دنبال مي شد.
وي تصريح كرد: فتنه 88 تلاشي بود براي تغيير هويت انقلابي و اسلامي به هويت ليبرالي.
وي عوامل و ايجاد كنندگان فتنه 88 را مورد اشاره قرار داد گفت: اردوگاهي تشكيل شده بود از بازيگران داخلي و خارجي. در بعد خارجي، دولت هاي غربي، سرويس هاي جاسوسي، سفارتخانه هاي خارجي در تهران و رسانه هايشان و در داخل نيز سران فتنه و افرادي از جريان اصلاحات، حزب كارگزاران، مجمع روحانيون مبارز و گروه هايي از اين قبيل شركت داشتند.
مرادزاده با اشاره به برخي تلاش ها براي به فراموشي سپرده شدن فتنه 88 و خيانت هايي كه به نظام و مردم شد گفت: كساني كه در فتنه نقش داشتند و اكنون به برخي مسئوليت ها دست يافته اند، در صدد تبرئه خودشان هستند تا افكار عمومي نسبت به آنها بازسازي شود و زمينه بازگشت بيشتر آنها به قدرت فراهم شود.
وي خطر استفاده فتنه گران از برخي دولتمردان را گوشزد كرد و با بيان اينكه دولتمردان بايد ازاينكه ابزار دست فتنه گران شوند پرهيز كنند گفت: آنها هم در جلسات رأي اعتماد و هم در مصاحبه هاي مختلف، فتنه و تندروي را محكوم كرده اند، بنابراين اگر كسي خواستار تبرئه فتنه گران و آزادي آنها باشد و حاضر نباشد ادبيات مرتبط با فتنه را به كار بگيرد، دچار يك نوع نفاق سياسي و دوگانگي در رفتار مي شود.
وي با يادآوري خسارات مادي و معنوي كه فتنه 88 به نظام وارد كرد گفت: در بعد مادي، مطابق برآوردهاي صورت گرفته بيش از 86 ميلياردتومان هزينه وارد شد. همچنين صدمات جاني به نيروهاي انتظامي و امنيتي وارد شد، به گونه اي كه 8 نفر از اين عزيزان به شهادت رسيدند.
جانشين معاونت سياسي سپاه، لطمه مهمّي كه به نظام وارد شد را لطمه «حيثيتي» ناميد و خاطرنشان كرد: لكه دارشدن حيثيت نظام، كاهش اعتبار آن در منطقه و جهان با ادعاي تقلب، شكنجه و آزار جنسي و نبود آزادي سياسي لطمات حيثيتي است كه به نظام وارد شد. فتنه گران چرا نمي آيند بگويند اشتباه كرديم و اين اتهامات دروغ است.
وي افزود: از سويي ديگر به برخي جايگاه ها و نهادهاي حاكميتي مثل اصل ولايت فقيه، شوراي نگهبان، نيروهاي نظامي، سپاه و بسيج هجمه هايي صورت گرفت. همچنين اذهان عمومي را تشويش كردند و باعث ايجاد بدبيني بين مردم و حاكميت شدند. خب اين ها را چه كسي جبران مي كند.
كارشناس مسائل سياسي ادامه داد: بنابر اطلاعات ما، سران فتنه همچنان مي گويند اگر هم آزاد شويم باز همان حرف ها را خواهيم گفت. در حالي كه اگر آنها اظهار ندامت و پشيماني بكنند، نظام نظام رحمت است و با آنها مدارا مي كند.
مرادزاده اميدوار كردن دشمنان نظام را يكي از جرم هاي فتنه گران دانست و گفت: غربي ها قبل از انتخابات 88 اعلام كرده بودند كه حاضر هستند پرونده هسته اي را به رسميت بشناسند، امّا فتنه گران پيغام دادند كه عجله نكنيد، هنوز براي فروپاشي نظام از درون فرصت وجود دارد. تحريم ها نيز به همين خاطر بود كه فتنه گران دشمنان را به طمع انداختند و از آنان خواستند كه به ايران فشار بياورند.
وي با اشاره به حصر سران فتنه و تلاش هايي كه اين روزها براي آزادي آنان صورت مي گيرد گفت: حصر سران فتنه، بعد از انتخابات و يا حتّي 9 دي اتفاق نيفتاد و آنها تا يك سال و نيم بعد از انتخابات نيز آزاد بودند. و زماني كه مردم و نظام خودشان را براي گراميداشت سالروز پيروزي انقلاب در سال 89 آماده مي كردند آنها به هوادارن خود پيام دادند كه در مقابل 22 بهمن، ما 25 بهمن به خيابان خواهيم آمد. خب اين به معناي مخالفت با نظام است.
مرادزاده ادامه داد: در همين زمان بيداري اسلامي در جريان بود و سران فتنه به مردم مصر كه بر اساس بيداري اسلامي قيام كرده بودند و نيز به معارضان سوريه پيام دادند همانطور كه شما براي تغيير حكومتتان قيام كرديد، ما هم 25 بهمن براي تغيير حكومت و كشاندن بيداري اسلامي به داخل ايران تلاش مي كنيم. به همين دليل، شوراي عالي امنيت ملّي يك سال و نيم بعد از انتخابات اين ها را در حصر قرار داد. وقتي هم اين شورا وارد مي شود يعني اينكه كشور در حالت امنيتي قرار گرفته و پاي بود و نبود نظام در ميان است.
وي افزود: در كدام يك از اين كشورهايي كه مدعي حقوق بشر هستند تا اين اندازه به براندازان آزادي عمل مي دهند و كساني كه كشور را به ناامني و آشوب كشده اند مي توانند در حاكميت نفوذ كنند.
وي پيرامون برخي اظهارات گفت: اينكه در برخي تريبون هاي رسمي و اجرايي گفته مي شود همانطور كه امام حسين حر را بخشيد، اينها بايد بخشيده شوند، آنها اگر تاريخ را مرور كنند مي فهمند كه حر توبه كرد و پذيرفته شد، خب اينها بيايند توبه كنند. كساني كه اين سخنان را مي گويند، يا خودشان را به ناداني مي زنند يا منافعشان اقتضا مي كند.
وي با اشاره به روانشناسي حضور مردم در حماسه 9 دي گفت: برخي مي گفتند ما آمديم چون به امام حسين(ع) اهانت شده و انديشه عاشورا به خطر افتاده، برخي مي گفتند ما به فرمان ولي فقيه آمديم، چون به اصل ولايت فقيه و شخص رهبري اهانت شده. برخي مي گفتند ما به خاطر امنيت كشور آمده ايم و برخي ها هم به خاطر استقلال كشور به صحنه آمده بودند چون استكبار جهاني و سرويس هاي جاسوسي دخالت كرده بودند. همه اينها دلايل منطقي و درستي است كه مردم به خاطر آن به صحنه آمدند و حضرت آقا فرمودند دل ها دست خداست و اراده ها را خدا به صحنه آورد.