آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۸۸۹۱
از 16 تا 19 دی ماه؛

نمایشگاه تخصصی مبلمان، دکوراسیون و فرش دستباف  برگزار می‌شود

نمایشگاه تخصصی  مبلمان، دکوراسیون و فرش دستباف  16 الی 19 دی ماه در سالن حجاب کانون پرورش فکری برگزار می شود
نمایشگاه تخصصی مبلمان، دکوراسیون و فرش دستباف  برگزار می‌شود

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، جعفر یعقوبی، دبیر اجرایی نمایشگاه تخصصی مبلمان، دکوراسیون و فرش دستباف گفت: این نمایشگاه از روز سه شنبه 16 دیماه به مدت سه روز از ساعت 11 صبح تا 9 شب پذیرایی علاقمندان به صنعت مبلمان، دکوراسیون است.


وی در ادامه عنوان کرد: این نمایشگاه دارای تخفیف 10 درصدی برای کارمندان دولت خواهد بود .


یعقوبی تصریح کرد: در این نمایشگاه کالاهایی مانند مبل های راحتی، استیل، کلاسیک، بوفه، دکور، انواع مبل های تختخوابشو، کالای خواب و انواع فرشهای دستبافت و تابلو فرش موجود است.


دبیر اجرایی این نمایشگاه در ادامه عنوان کرد: این نمایشگاه با مسافتی بالغ بر 4 هزار متر مربع در تمام طبقات سالن حجاب برگزار خواهد شد که عنوان بزرگترین نمایشگاه تخصصی  مبلمان، دکوراسیون و فرش دستباف را به خود اختصاص داده است.


وی در پایان افزود: نمایشگاه تخصصی مبلمان، دکوراسیون و فرش دستباف  با همکاری امور صنفی استان تهران و سازمان بازرگانی برگزار می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار