کد خبر:۳۷۹۴۷۰
در بازدید رئیس پیامنور گلستان مطرح شد
پروژه عمرانی پیامنور بندرگز 70درصد پیشرفت فیزیکی داشته است
احداث ساختمان اداری آموزشی دانشگاه پیامنور واحد بندرگز با متراژی بالغ بر 2390مترمربع و 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛ قربان شهریاری، رئیس دانشگاه پیامنور گلستان به اتفاق نجفی، مشاور ریاست و عباسعلی نظرنوکنده، مسئول امروز جاری پیامنور بندرگز به همراه فرماندار این شهرستان از روند ساخت پروژههای عمرانی این واحد دانشگاهی بازدید کردند.
در این بازدید مشخص شد که احداث ساختمان اداری آموزشی دانشگاه پیامنور واحد بندرگز با متراژی بالغ بر 2390 مترمربع تا کنون 70 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
شهریاری در این سفر همچنین از روند برگزاری آزمونهای پاین ترم واحد پیامنور بندرگز و بندرترکمن نیز بازدید کرد.
وی همچنین به صورت سرزده بدون هماهنگی قبلی به بازدید از بخشهای مختلف این آزمونها اعم از کاغذی و الکترونیکی پرداخت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.