کد خبر:۳۷۹۵۰۳
رویترز:

«جی ایکس» و «شوا شل» میزان واردات نفت خود از ایران را در سال جدیدحفظ می‌کنند

رویترز گزارش داد که مقام‌های دو شرکت ژاپنی بزرگ خریدار نفت ایران اعلام کردند که میزان واردات نفت خود از ایران را در سال ۲۰۱۵ حفظ خواهند کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از رویترز، مقامات  «جی ایکس»  و  «شوا شل»  دو شرکت ژاپنی بزرگ خریدار نفت ایران اعلام کردند که میزان واردات نفت خود از ایران را در سال 2015 حفظ خواهند کرد. 

 

بر اساس اعلام «یاسوشی کیمورا» رئیس شرکت «جی ایکس»، این شرکت در سال 2014 روزانه 53.000 بشکه در روز از ایران وارد کرده است و از ابتدای قرارداد جدید در این ماه به همین منوال ادامه می‌دهد. 

 

وی به خبرگزاری رویترز گفت: تحریم‌های ایران همچنان دست نخورده باقی مانده است، بنابراین ما حجم واردات نفت خود از ایران را نه کاهش و نه افزایش می‌دهیم. 

 

طبق این گزارش، «شوا شل» نیز اعلام کرده است که قصد دارد حجم واردات نفت خام خود از ایران که حدود ۷۰ هزار بشکه در روز است را در سال مالی که اول آوریل آغاز می‌شود، را همچنان حفظ کند. 

 

«شیگیا کاتو» مدیر اجرایی شوا شل نیز در ایینباره اینگونه گفت: فکر نمی‌کنم تفاوت بزرگی رخ دهد. طبق سیاست دولت ژاپن، شرکت ما قصد دارد حجم نفت خام مورد نیاز برای فراورده‌های با ثبات را حفظ کند. 

 

ایران و گروه ۱+۵ (آمریکا، انگلیس، فرانسه، روسیه، چین بعلاوه آلمان) در ۲۴ نوامبر سال جاری میلادی موفق نشدند به توافق جامع نهایی درباره برنامه هسته‌ای ایران دست پیدا کنند و مذاکرات را تا پایان ژوئن ۲۰۱۵ تمدید کردند و ایران می‌تواند روزانه یک میلیون بشکه نفت صادرات داشته باشد که این مقدار در مقایسه با سال ۲۰۱۲ تقریباً از نصف نیز کمتر شده است.

 

طبق این گزارش، دیگر خریداران نفت خام ایران همچون شرکت نفت «کوزمو» احتمالاً حجم واردات نفت خام از ایران را طبق قراردادهای جدید که از آوریل آغاز می‌شود حفظ می‌کنند. 

 

«کوزمو» در سال ۲۰۱۴ کمتر از روزانه ۱۵ هزار بشکه نفت خام از ایران وارد می‌کرد و این در حالی است که «ادمیتسو» قرارداد واردات روزانه ۲ الی ۳ هزار بشکه نفت خام با ایران دارد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار