کد خبر:۳۷۹۶۴۶
طالبی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

موضوع «فرزندان»، جدایی بین نسل اولی‌ها و سومی‌هاست/ فضای سیاه یا تلخی در فیلم وجود ندارد

کارگردان فیلم «فرزندان» گفت: در این فیلم همزمان با روایت خط اصلی قصه، فراز و فرودهای مهاجران به‌ویژه دانشجویان و جوانان نیز به تصویر کشیده شده و معضل مهاجرت ناآگاهانه ریشه یابی می شود؛ اما فیلم به هیچ عنوان فضای سیاه یا تلخی نداشته و امید به آینده در آن موج می‌زند.

یاسر طالبی در گفتگو با خبرنگار سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»، که با فیلم داستانی «فرزندان» در پنجمین جشنواره عمار حضور دارد گفت: این فیلم در واقع روایتگر زندگی بی‌دغدغه یعقوب و همسرش است که با گرمای عشق یکدیگر به آرامش رسیده‌اند اما با بی‌خبری از تنها پسرشان فرخ، که برای ادامه تحصیل به خارج از کشور مهاجرت کرده ،دگرگون می‌شود.

 

وی تصریح کرد:  یعقوب در پی یافتن نشانی از پسرش سفری اودیسه‌وار را تجربه می‌کند.

 

این کارگردان سینما در ادامه اظهار داشت: «فرزندان» یک ملودرام اجتماعی است که در بستر قصه‌ای خانوادگی، به آسیب شناسی معضل مهاجرت ناآگاهانه تحصیلی و شغلی می‌پردازد.

 

وی با اشاره به یکی از ویژگی این فیلم که باعث تمایزآن از سایر نمونه های مشابه خود شده است، افزود: در«فرزندان»  به سراغ سوژه‌ها و آدم‌های عجیب و غریب نرفتیم و از سیاه‌نمایی و تصویری تیره از ایرانیان غربت‌نشین دوری کرده‌ایم.  تمام شخصیت‌های فیلم، ما به ازای واقعی و بیرونی در جامعه دارند؛ مخاطب،  نمونه این شخصیت‌ها را در زندگی روزمره و اطراف خود می‌بیند و به همین دلیل به آسانی با آنها هم‌ذات پنداری خواهد کرد.

 

طالبی در خصوصو محتوای اصلی فیلم بیان داشت: «فرزندان»، جدایی بین دو نسل اولی‌ها و نسل سومی‌هاست؛ هر چند در این فیلم همزمان با روایت خط اصلی قصه، فراز و فرودهای مهاجران به‌ویژه دانشجویان و جوانان نیز به تصویر کشیده شده و معضل مهاجرت ناآگاهانه ریشه یابی می شود؛ اما فیلم به هیچ عنوان فضای سیاه یا تلخی نداشته و امید به آینده در آن موج می‌زند.

 

وی تصریح کرد: سعی کردیم تا از سیاه نمایی پرهیز کرده و به جای تصویر کردن فضایی تاریک و ناامیدانه مخاطب را با قصه و اطلاعات و آگاهی به همراه اتفاقاتی جذاب و پرکشش همراه کنیم.

 

این کارگردان با اشاره به اینکه بیش ازهفتاد درصد کار در کشورسوئد فیلمبرداری شده است، گفت: «فرزندان»، فوق العاده پرلوکیشن است و بخش های اصلی آن در کشور سوئد فیلمبرداری شده است . تعامل با گروه های خارجی برای من و گروهم تجربه شیرینی بوده است.

 

وی با اشاره به تهیه کنندگی میترا روحانی منش در فیلم فرزندان اظهار داشت: «فرزندان» براساس طرحی از میترا روحی منش است و دکتر تمنا رستگار و حمید رسولپور آن را به رشته تحریر درآورده‌اند. همچنین؛ حسن رستمانی،viktoria Luchnikuva ، حسین میرزاقلی ؛ مهرتاش سعیدی مهدی خلیلی، هانیه جهانشاهلویی  ، پگاه کاکاسلطانی ؛ مسعود جمالی؛ غفار قمی اویلی؛ مهرداد فتاحی ، امین مافی ، کیوان منتظری ، مارسل هاشمی از بازیگران این فیلم هستند.

 

این کارگردان در ادامه به تجربه حضورش در جشنواره عمار اشاره  و بیان داشت: در سومین جشنواره عمار با فیلم«آب شهر» شرکت کردم که توانست در بخش مستند نقد درون گفتمانی جایزه بهترین مستند را کسب کند.

 

طالبی افزود: جشنواره عمار با گذشت پنج سال از عمر خود با اتفاقات خوبی رویرو شده و فضای مناسبی برای نظرات و حرف های جدید فراهم کرده است.

 

وی با اشاره به گستردگی جشنواره عمار گفت: بهتر است که شاخصه معینی برای تولیدات وجود نداشته باشد و فضای بیشتری برای حضور تمامی آثار مهیا باشد.

 

گفتنی است، «فرزندان»،‌ محصول شبکه استانی مازندران (تبرستان) و اداره کل سیمای استان ها در پنجمین جشنواره مردمی فیلم عمار در لیست نامزدهای بخش داستانی بلند قرار گرفته است.

 

 

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار