کد خبر:۳۸۱۲۹۵
قلیزاده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:
20 نفر از اصلاحطلبان با هاشمی و خاتمی دیدار کردند
عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت: اعضای شورای هماهنگی اصلاحات امروز یا آیت الله هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی دیدار و گفتگو کردند.
رحمنقلی قلیزاده در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو از برگزاری دیدار 20 نفر از اعضای شورای هماهنگی اصلاحات با آیتالله هاشمی رفسنجانی و محمد خاتمی در پیش از ظهر امروز خبر داد و اظهار داشت: صبح امروز در دیدار با آیتالله هاشمی رفسنجانی ابتدا گزارش از عملکرد مجموعه شورای هماهنگی و همایش پبشرو ارائه کردیم.
دبیر اجرایی همایش شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تصریح کرد: از خاتمی دعوت کردیم تا سخنران اصلی همایش فردا باشد اما وی تاکنون وی نظر خود را اعلام نکرده است.
شایان ذکر است که همایش شورای هماهنگی اصلاحات فردا پنج شنبه از ساعت 1 تا 5 بعداز ظهر در کانون توحید واقع در میدان توحید برگزار میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.