دومین یادواره شهدای دانشجو شهرستان فومن و شفت برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۰۵۰
30 دی ماه جاری؛

دومین یادواره شهدای دانشجو شهرستان فومن و شفت برگزار می‌شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد فومن و شفت از برگزاری دومین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان‌های فومن و شفت در 30 دی‌ماه جاری خبر داد.

سید محمدهادی صفوی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، با اشاره به اینکه شهرستان‌های فومن و شفت دارای 10 شهید دانشجوست، گفت: دومین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان‌های فومن و شفت به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد این شهرستان روز سه‌شنبه، 30 دی‌ماه سال جاری در مسجد جامع شهرستان فومن برگزار می‌شود.


وی افزود: سخنران این مراسم معنوی حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران است که از شاگردان برجسته حضرت آیت‌الله‌العظمی بهجت فومنی(ره) بوده است.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد  فومن و شفت با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند: «زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست»، گفت: برگزاری یادواره شهدا در شهرستان‌ها سبب زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای هشت‌سال دفاع مقدس و افزایش روحیه ایثار و شهادت‌طلبی در جامعه می‌شود.


صفوی گفت: برگزاری یادواره با عنوان شهدای دانشجو بازده‌ خاصی دارد و یقینا این تاثیر در دانشجویان به تناسب بیشتر است؛ چراکه شهدا بی‌ادعا در جهت حفظ و صیانت این مرز و بوم از صندلی‌های دانشگاه برخاستند.


وی با اشاره به فعالیت پنج واحد دانشگاهی در شهرستان فومن، تصریح کرد: برای برگزاری دومین یادوراه شهدا در این شهرستان همکاری و تعامل مطلوبی بین دانشگاه‌ها برقرار شده است.


مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد فومن و شفت ادامه داد: در این زمینه تبلیغات و اطلاع‌رسانی گسترده میدانی در داخل استان، پخش تیزرهای تبلیغاتی، چاپ جلد دوم نشریه داخلی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد فومن و شفت با عنوان پهپاد ویژه یادواره شهدای دانشجو صورت گرفته است.


صفوی در پایان به تاثیر خاکسپاری شهدای گمنام در سطح دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: تدفین شهدای گمنام در دانشگاه‌ها سبب برکت و رشد فرهنگ انقلابی در دانشجویان می‌شود و یقینا دانشگاهی که فضایش معطر به عطر شهدا باشد خالی از عنایت آنها نمی‌ماند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار