افتتاح سد آیت‌الله بهجت با حضور معاون اول رییس جمهور
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۲۷۵۵

افتتاح سد آیت‌الله بهجت با حضور معاون اول رییس جمهور

با حضور معاون اول رییس جمهور سد مخزنی آیت‌الله بهجت (شهربیجار) مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری صبح امروز (سه‌شنبه) در جریان سفر به استان گیلان با حضور در شهر بیجار، سد مخزنی آیت اله بهجت را با هزینه ۲۰۰۰ میلیارد ریال افتتاح کرد.

 

این سد بر روی رودخانه زیلکی که از آب بسیار مناسبی برخوردار است با هدف تامین آب شرب شهرهای مرکزی و شرق نزدیک گیلان واقع در شهرهای رشت، خوشکبیجار، کوچصفهان، خمام، لشت نشاء، سنگر، آستانه اشرفیه، کیاشهر، لاهیجان، سیاهکل، لنگرود، کومله، شلمان، بندرانزلی و برخی آبادیهای مسیر این طرح احداث شده است.


این سد از نوع سنگریزه‌ای با رویه بتنی است که ارتفاع آن از پی ۹۰. ۵ م‌تر، طول تاج آن ۴۳۷ متر و عرض تاج ۱۱ متر است.


حجم کل مخزن این سد ۱۰۵ میلیون متر مکعب است و نخستین سدی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در استان گیلان به بهره‌برداری می‌رسد و برای تامین آب شرب ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ظرفیت دارد.


عملیات اجرایی این سد از سال ۸۳ آغاز شده و ۱۵۰ هکتار اراضی پایین دست را به زیر کشت می‌برد.

نظرات شما
ناشناس
United States of America
۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
ان شاءالله خدا برکت بده
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار