کد خبر:۳۸۴۰۳۹

نایب رئیس مجلس آلمان با نمایندگان اقلیت‌های دینی مجلس دیدار کرد

نایب رئیس مجلس بوندستاگ آلمان، با نمایندگان اقلیت دینی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، کلودیا روت، نایب رئیس مجلس بوندستاگ آلمان، عصردیرزو شنبه، چهارم بهمن۱۳۹۳ با نمایندگان اقلیت دینی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

 

 یوناتن بت کلیا نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی در ابتدای این دیدار با اشاره به سابقه طولانی همکاری‌های دو کشور در عرصه‌های مختلف گفت: روابط گسترده تجاری ایران و آلمان در سال‌های اخیر با رکود مواجه شده است و با توجه به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در زمینه‌های مختلف گفتگوی ملت‌ها می‌تواند در توسعه این روابط و رساندن آن به سطح سابق موثر باشد.

 

یوناتن بت کلیا در ادامه این دیدار با اشاره به وضعیت زندگی مناسب اقلیت‌های دینی در جمهوری اسلامی ایران گفت: اقلیت‌های دینی در ایران از آزادی کامل زندگی کرده و از حقوق شهروندی برابر با دیگر ایرانیان بهره‌مند هستند.

 

وی در همین راستا افزود: اقلیت‌های دینی شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از مدارس و معابد خاص خود در ایران استفاده می‌کنند و تعالیم و آداب دین خود را فرا می‌گیرند.

 

نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی در پایان این دیدار ضمن انتقاد از سکوت غرب در خصوص فجایعی که علیه اقلیت‌های دینی در عراق و سوریه اتفاق می‌افتد گفت: برخورد سیاسی با تروریسم و استفاده ابزاری از حقوق بشر موجب ایجاد معیارهای دوگانه و برخوردهای گزینشی با این فجایع شده است.

 

در این دیدار آقایان بگلریان و اختیاری نمایندگان ارامنه و زرتشتیان ایران در مجلس شورای اسلامی نیز در خصوص مسائل مربوط به اقلیت‌های دینی و وظایف و جایگاه نمایندگان آن‌ها در مجلس شورای اسلامی با نائب رئیس مجلس آلمان گفتگو کرد.

 

نایب رئیس مجلس آلمان نیز ضمن ابراز خرسندی از سفر به ایران گفت: این سفر منجر به آشنایی بیشتر با واقعیت جامعه ایرانی خواهد شد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار