آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۵۲۹۷
رئیس شورای همگرایی اصولگرایان:

«فتنه» خط قرمز اصولگرایان است

رئیس شورای همگرایی اصولگرایان ‌با اشاره به اینکه آمریکا دشمن درجه یک مستضعفان و ملت ایران است، گفت: خط قرمز اصولگرایان نظام، فتنه است.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو"،‌حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی عصر امروز در گردهمایی بزرگ اصول‌گرایان مازندران، اظهار داشت: همه امروز معتقد هستند، آمریکا دشمن شماره یک مستضعفین و ملت ایران است؛ اگر دست مخملی به ما می‌دهند زیر آن دست چدن فولادین پنهان است.

 

وی با تاکید بر اینکه فتنه خط قرمز ما است، افزود: بساط فتنه باید از کشور جمع شود و هیچ کجا فتنه‌گران نباید حضور داشته‌باشند. فتنه‌گران نمی توانند میراث‌دار خون شهدا و انقلاب باشند.

 

رئیس شورای همگرایی اصولگرایان ‌به فلسفه تشکیل نشست اصول‌گرایان اشاره کرد و گفت: ما امروز به دنبال ترویج اندیشه‌های مقام معظم رهبری در جامعه بوده و به دنبال حزب و جناح نیستیم.

 

تقوی افزود: اگر دولت جدید خدمتی را انجام دهد, نتیجه آن برای اسلام باقی خواهد ماند؛ ما از دولت تدبیر و امید حمایت می‌کنیم و درعین حال ضعف‌ها را ‌تذکر می‌دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار