کد خبر:۳۸۶۳۵۶

کاهش قیمت گندم و افزایش نرخ شکر در بازارهای جهانی

امروز در بازارهای جهانی قیمت گندم، ذرت و دانه‌های روغنی به شدت کاهش یافت اما شکر افزایش اندکی را تجربه کرد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، امروز در بازارهای جهانی قیمت گندم، ذرت و انواع سویای خوراکی و روغنی کاهش یافت و تنها قیمت گیاه روغنی کانولا افزایش ۹۰ سنتی را تجربه کرد.

 

در بازارهای جهانی هر بوشل ذرت با افت ۲ دلار به قیمت ۳۶۸ دلار خرید و فروش شد. گندم هم کاهش ۱.۵ دلاریرا تجربه کرد و هر بوشل از این محصول به قیمت ۵.۱ دلار و ۲۵ سنت به فروش رفت.

 

سویای خوراکی و سویای روغنی هم کاهش‌هایی به ترتیب ۸۰ سنت و ۳ سنت داشتند.

 

* کاهش قیمت جهانی شکر

 

در گروه محصولات نرم هم گیاه کاکائو و قهوه افزایش‌های ۷ دلار و ۱.۹ دلار را داشتند اما شکر با کاهش ۶ سنت به قیمت ۱۴ دلار و ۷۹ سنت معامله شد.

 

در گروه دام، دام زنده ۱.۷۸ دلار و دام پرواری ۱.۶۳ دلار افزایش قیمت را تجربه کرد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار