آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۶۴۲۸
در جریان سفر به استان لرستان صورت گرفت

افتتاح سد مروک با حضور معاون اول رییس جمهور

معاون اول رییس جمهور صبح امروز (دوشنبه) در جریان سفر به استان لرستان، سد مروک واقع در شهرستان دورود را مورد بهره‌برداری قرار داد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، معاون اول رییس جمهور صبح امروز (دوشنبه) در جریان سفر به استان لرستان، سد مروک واقع در شهرستان دورود را مورد بهره‌برداری قرار داد.

 

اسحاق جهانگیری پس از بازدید از سد مروک این سد را افتتاح کرد و مسئولین اجرایی طرح، جزئیات مربوط به این پروژه از جمله اعتبارات هزینه‌شده، ظرفیت ذخیره سازی آب و میزان آبیاری اراضی کشاورزی را به معاون اول رییس جمهور گزارش دادند.

 

کار مطالعاتی سد مروک از سال ۷۴ و عملیات ساخت آن ازسال ۸۳ با هدف ذخیره سازی آب و توسعه بخش کشاورزی استان آغاز شد. این سد از نوع سنگ ریزه‌ای با هسته رسی است که ارتفاع آن ۶۸ م‌تر، طول تاج آن ۴۸۶ متر و عرض تاج به ۱۲ متر می‌رسد.

 

سد مروک در چهل کیلومتری شمال غرب دورود و در بخش سیلاخور واقع شده و با حجم مخزن ۵۵ میلیون متر مکعبی، آب مورد نیاز بخش کشاورزی اراضی پایاب سد و توسعه آبیاری زمین‌های زراعی تا سقف سه هزار هکتار را تامین می‌کند.

 

تامین آب زراعی دشت سیلاخور، کنترل سیلاب، توسعه آبزی‌پروری و شیلات و توسعه گردشگری از جمله اهداف احداث این سد می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار