کد خبر:۳۸۷۵۹۵

معاون اول رییس جمهور وارد استان آذربایجان شرقی شد

معاون اول رییس جمهور به منظور افتتاح و بهره برداری از چند پروژه عمرانی و صنعتی، دقایقی پیش وارد استان آذربایجان شرقی شد و در بدو ورود به فرودگاه تبریز از سوی استاندار و مقامات ارشد محلی مورد استقبال قرار گرفت.

ه گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، معاون اول رییس جمهور به منظور افتتاح و بهره برداری از چند پروژه عمرانی و صنعتی، دقایقی پیش وارد استان آذربایجان شرقی شد و در بدو ورود به فرودگاه تبریز از سوی استاندار و مقامات ارشد محلی مورد استقبال قرار گرفت.

 

اسحاق جهانگیری در این سفر یک روزه خط تولید اتوبوسهای بی‌آر‌تی در تبریز و فاز دوم خط تولید کنسانتره مس سونگون در شهرستان ورزقان را افتتاح خواهد کرد.

 

معاون اول رییس جمهور همچنین قرار است در این سفر برخی پروژه‌های شهرداری کلانشهر تبریز را نیز به طور همزمان مورد بهره برداری قرار دهد.


شرکت در جلسه شورای اداری استان آذربایجان شرقی از دیگر برنامه‌های دکتر جهانگیری در این سفر خواهد بود.


شایان ذکر است وزیر صنعت، معدن و تجارت در این سفر، همراه معاون اول رییس جمهور هستند.


معاون اول رییس جمهور در بدو ورود به فرودگاه شهید مدنی تبریز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: این ایام یادآور مبارزات ملت ایران است و لازم است سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک بگویم.


جهانگیری ادامه داد: مردم استان آذربایجان شرقی در همه صحنه‌ها پیشگام بوده و در دوران انقلاب اسلامی و دوران جنگ تحمیلی نقش مهمی ایفا کرده است.


معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه استان آذربایجان از نظر صنعت و معدن جزو مهم‌ترین استانهای کشور است، خاطرنشان کرد: در این سفر طرحهای خوبی در بخش صنعت و معدن مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.


وی افزود: در این سفر قرار است در جلسه شورای اداری، با مسئولین استان درخصوص مشکلات و موانع پیش روی توسعه استان آذربایجان شرقی، راهکار‌ها و روشهای حل آن را پیدا کنیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار