آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۷۵۴۵

هدیه مقام معظم رهبری به دانش آموزان مناطق محروم استان لرستان

بنیاد برکت برای ساخت و ساز مدرسه در مناطق محروم استان لرستان تاکنون ۲۱ میلیارد و ۳۹۵ میلیون ریال هزینه کرده است.
هدیه مقام معظم رهبری به دانش آموزان مناطق محروم استان لرستان

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، این بنیاد وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) برنامه دارد برای افزایش تعداد مدارس برکت در این استان 46 میلیارد و 308 میلیون ریال هزینه کند.

 

قرار است شمار مدارس برکت در مناطق محروم و روستایی لرستان به 21 باب شامل 75 کلاس درس برسد.

 

از این تعداد تاکنون 8 مدرسه شامل 42 کلاس درس ساخته شده و فعالیت برای ساخت 13 مدرسه دیگر ادامه دارد.

 

ساخت این مدارس، فرصتی برای ادامه تحصیل کودکان و نوجوانان ساکن این مناطق محروم محسوب می‌شود.

 

بنیاد برکت درصدد است براساس رهنمود های رهبر معظم انقلاب، یکهزار مدرسه در مناطق محروم کشور تاسیس کند.

 

مدارس ساخت بنیاد برکت از مناسبترین استانداردهای ساخت اماکن اموزشی و بهترین تجهیزات کمک آموزشی برخوردار است. تاکنون این بنیاد قرارداد ساخت 628 مدرسه در کشور را منعقد کرده که 384 مدرسه ساخته شده و به بهره‌برداری رسیده است.

 

در حال حاضر بیش از 48 هزار دانش آموز در محروم ترین نقاط کشور از خدمات مدارس برکت برخوردار هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار