کد خبر:۳۸۷۷۵۰
معاون وزیر راه و شهرسازی عنوان کرد

ضرورت پرداختن به موضوع کیفیت در کنفرانس بلندمرتبه‌سازی

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: لازم است توجه به کیفیت چه در روند ساخت و ساز و چه در عرصه‌های موجود  مد نظر قرار گیرد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمد سعید ایزدی، معاون وزیر راه و شهرسازی در چهارمین نشست شورای سیاست‌گذاری کنفرانس بلندمرتبه‌سازی گفت: جمع‌بندی برخی از دوستان در رسانه‌ها این بود که  کنفرانس بلندمرتبه‌سازی تمایل دارد تا با این مقوله مخالفت کند، اما تلاش این بود که بگوید اگر نیاز است تا بلندمرتبه‌ها ساخته شود باید این کار با چه شرایطی صورت گیرد.

 

وی در ادامه با اشاره به این‌که‌ بلندمرتبه‌سازی در شهرها تبدیل به رقابت شده است،‌ تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این کنفرانس این بود که پدیده بلندمرتبه‌سازی را در کلانشهرها به ویژه تهران قانونمند، ضابطه‌مند و هدفمند کند.

 

ایزدی اظهار کرد: شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری که نماینده معاونت راه و شهرسازی در این کنفرانس است، هدفش کنترل کیفیت ساخت بلندمرتبه‌ها است. دکتر آخوندی طی نامه‌ای در سال‌ 76 به مباحث مهمی اشاره کردند که این نامه سند جالبی است و مقولات و مسایل مختلفی در آن وجود دارد که یکی از آن مسایل، موضوع کیفیت است که ما هنوز به درستی به آن توجه نکرده‌ایم. کیفیت باید در تمام ابعاد مورد توجه قرار گیرد. توجه به کیفیت چه در روند ساخت و ساز و چه در عرصه‌های موجود باید مد نظر باشد.

 

وی با بیان این‌که موضوع بلندمرتبه‌سازی یکی از مقولات مهم در توجه به کیفیت شهری است، ‌گفت: بلندمرتبه‌سازی متأسفانه در شهرهای بزرگ و کلانشهرهایی مانند تهران یک تهدید است. امید داریم تا با بهره‌گیری از شیوه کنترل، بحث‌های تخصصی داشته باشیم و در آینده این موضوع باز شود.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: ضروری است تا در نشست‌های کارگروه‌ها افراد متخصص در حوزه شهری، اجتماعی و معماری دعوت شوند و حضور داشته باشند و با جمع‌بندی محصولی را در همایش بعدی ارائه کنیم که نگاه‌ها را با یکدیگر هم راستا و هم پیوند کند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار