به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، بدون شک پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تفکر جدید از نوع دموکراسی دینی در بین اندیشمندان و مردم جهان ایجاد کرد، انقلابی که طی سی و شش سالی که از آن گذشته است، هنوز زوایانی مختلف آن در بین مراکز فکری دنیا مورد بررسی و تحلیل قرار میگیرد.
در این بین یکی از ویژه های بارز جمهوری اسلامی که طی سه دهه اخیر باعث نگاه ویژه موسسات مختلف نظری و علمی ایران شده است، دستاوردهای کلان کشور در حوزه های مختلف است؛ مسئله ای که شاید تا کنون در داخل کشور به آن توجه نشده باشد. این مسئله آنجایی مهم میشود که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود تاکید ویژه ای بر دستاوردهای نظام داشته است. «متاسفانه ما تا به حال در صحبت از دستاوردها و چالشها، صحبت از دستاوردهای خُرد بود که مثلاً چه میزان پیشرفت در راهسازی و توسعه دانشگاهها و از این قبیل داشتهایم و هرگز به مسأله نگاه کلان توجه نمیشد و در نتیجه خودش به خودی خود برای استاد چالش برانگیز بود چون این مساله امکان طرح داشت که چه دلیلی دارید که اگر شاه هم ادامه میداد در این موارد راهسازی و مدرسهسازی و توسعه دانشگاه را اجرا نمیکرد؟ شما به عنوان انقلاب اسلامی چه دستاورد جدیدی داشتید؟ که اگر انقلاب نمیبود این دستاوردها هم وجود نداشت؟»
به همین بهانه و در آستانه سالگرد سی و ششمین پیروزی انقلاب اسلامی، مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان بسته آموزشی «دستاوردهای کلان انقلاب اسلامی» منتشر کرده است.
در این بسته آموزشی که در ۴جلسه ۲۰دقیقهای تهیه شده ، ابعاد مهم و مقفول مانده دستاوردهای انقلاب اسلامی در طی ۳۶سال گذشته بررسی شده است.
در فصل اول این بسته که از امروز در اختیار دانشجویان قرار گرفته شده، دستاوردهای انقلاب اسلامی در سطح ملی بررسی شده است؛ تأسیس نظام دینی کارآمد در دنیای پست مدرن و مردمسالاری دینی از مهمترین بخش های این فصل است.
"دستاورد های انقلاب در سطح منطقه خاورمیانه" دیگر فصل این دوره است، که جهانی شدن گفتمان شیعه، بیداری اسلامی و مسائلی از این دست به دانشجویان ارائه می شود.
سومین بخش این دوره که دستاوردهای انقلاب را در سطح بین الملل بازگو میکند، نقش مدل تفکری جمهوری اسلامی در دنیای لیبرالیستی غرب و فروپاشی قدرت های نظام غربی را به دانشجویان ارائه می دهد.
ودر فصل چهارم نیز تاثیرات پیروزی انقلاب اسلامی در سطح تاریخی، مورد مطالعه قرار میگیرد؛ این بخش، تاریخ را به سه دستهی، جهان در قرون قدیم، جهان در قرون معاصر و جهان در عصر انقلاب اسلامی ایران و ارتباط آن با حوادث امروز را ارائه خواهد داد.
این دوره آموزشی توسط استاتید برجسته، دکتر منوچهر محمدی، تحلیلگر تاریخ معاصر و از اساتید بنام دانشگاه در ۴ جلسه ۲۰دقیقه و به صورت مالتی مدیا ارائه خواهد شد.
دانشجویان میتوانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مرکز آموزشهای مجازی دانشگاهیان به آدرس http://un.nahad.ir ضمن ثبتنام و تکمیل اطلاعات و دریافت نام کاربری و رمز عبور نسبت به مطالعه و گذراندن سرفصلهای آموزشی مربوط به این طرح اقدام کنند.
اعطای گواهی معتبر پایان دوره از سوی مرکز آموزش های مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، اعطای سهمیه عمره دانشجویی به فعالین و ممتازین دوره و اعطای جوایز به قید قرعه به فعالین دوره بر اساس امتیاز کسب شده از مشوق های این طرحها می باشد.در چهار بسته گذشته این مرکز، بسته آموزشی مربوط به «ترم اولی ها»، «جنبش دانشجویی»، «زندگی دانشجویی» و «ازدواج دانشجویی» در دسترس دانشجویان قرار گرفته است.