آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۷۸۷۶
مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان:

دشمن مبانی دینی ما را ولو با یک پیاده‌روی به نام مذاکره نشانه گرفته است

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: دشمن مبانی ما را ولو با یک پیاده‌روی به نام مذاکره نشانه گرفته است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، کامیار مهدی پور عصر دیروز در نشست بصیرتی که با حضور ودود حیدری، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در سالن شهدای صالحین سپاه قدس برگزار شد، گفت: یکی از اهدافی که این جلسه را با حضور فرمانده سپاه قدس گیلان و مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور در خود سپاه برگزار کردیم این است که در جهت توصیه کلیدی مقام معظم رهبری که فرمودند بسیج دانشجویی باید به ستون محکم سپاه وصل باشد، گام برداریم.


وی افزود: برنامه امروز و دورهم بودن مسئولین بسیج دانشجویی به مثابه رزمایش بود تا دور هم باشیم و توان و استعدادهای خود را برای روزهای سخت بسنجیم.


مسئول سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: همایشی که امروز به عنوان «من انقلابی ام» در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد برنامه ای بود که به همت دانشجویان دانشگاه های گیلان و اعضای شورای قرارگاه شهید زین الدین انجام شد که برگرفته از کلام مقام معظم رهبری است که فرمودند: من دیپلمات نیستم، من یک انقلابی ام.


مهدی پوری گفت: رسالت ما انقلابی بودن، روشنگری، بصیرت بخشی است که باید به این رسالت ها در مقاطع مختلف پرداخته شود.

 

وی خاطرنشان کرد: دشمن سعی دارد به شیوه های مختلف مبانی دینی ما را بزند و امروز نیز مبانی ما را نشانه گرفته است ولو با یک پیاده روی با نام مذاکره.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار