کد خبر:۳۸۸۶۷۴
دانشگاهيان پيام نور استان فارس:

۲۲بهمن روز تجلّي اتحاد ملّي و انسجام اسلامي است

دانشگاهيان پيام نور استان فارس در بیانیه‌ای به مناسبت ۲۲ بهمن ماه آورده است: ۲۲بهمن روز تجلّي اتحاد ملّي و انسجام اسلامي و سلايق متفاوت حول محور ولايت فقيه است.
۲۲بهمن روز تجلّي اتحاد ملّي و انسجام اسلامي است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دانشگاه پيام نور استان فارس با صدور بيانيه اي ضمن تبريك دهه فجر، پرحضور پرشور دانشجويان، اساتيد و كاركنان مراكز و واحدهاي دانشگاه پيام نور شهرهاي فارس در راهپيمايي روز ۲۲بهمن ماه تاكيد كرد.


در اين بيانيه آمده است: ۲۲ بهمن، روز تجلّي اتحاد ملّي و انسجام اسلامي و وحدت اقشار مردم با گرايش‌هاي مختلف سياسي و سلايق متفاوت است كه حول محور ولايت فقيه، براي حفظ «استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي» در حركت و تكاپو است.


۲۲ بهمن، روز نمايش وحدت و همدلي و نماد قيام ملت سربلند ايران اسلامي عليه استكبار جهاني و مزدوران داخلي آنان است.


۲۲بهمن، ميعادگاهي براي همدلي و همراهي تجديدعهد باشهدا، امام شهدا ومقام معظم رهبري و ميثاق جمعي براي ادامه مسيرانقلاب اسلامي تارسيدن به كمال انساني و فتح قلل رفيع عزت و شرافت است.


يادآوري يوم الله ۲۲ بهمن يعني، يادآوري رشادت ها و فداكاري ها و شهادت طلبي هاي ملتي منسجم و خداجوي و پيرو ولايت و رهبري كه با ايثار خون خود ثابت كرد كه"خون بر شمشير و حق بر باطل پيروز است" درشرايطي كه دشمنان و بدخواهان ملت ايران، به زعم خود تلاش مي كنند با افزايش فشارها و تحريم ها وفرافكني ها، ملت ايران را از رسيدن به قله هاي رفيع علم و فناوري و پيشرفت بازدارند مردم هميشه درصحنه و حماسه آفرين ايران اسلامي، درميثاقي دوباره با آرمانهاي امام عظيم الشان و بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي و در لبيك به فرامين رهبر معظم انقلاب اسلامي ايران ( امام خامنه اي مدظله العالي ) بار ديگر با حضور باشكوه در راهپيمايي يوم الله ۲۲ بهمن، دشمن را نااميد كرده و پيام بيداري و آگاهي و مبارزه با ظلم و استكبار و صهيونيسم را در سرتاسر ايران اسلامي طنين انداز خواهند نمود و مشت محكمي بر دهان دشمنان و معاندان خواهد زد.


كاركنان، دانشجويان و اعضاي علمي دانشگاه پيام نور فارس به عنوان قطره اي از اقيانوس بي كران امت بپا خاسته ايران اسلامي، با تأسي از مقتداي خويش مقام عظماي ولايت به پاس سي و هفتمين سالگرد انقلاب شكوهمند اسلامي و دهه فرخنده فجر، مشتاقانه همگام با مردم با حضوري منسجم و موثر در راهپيمايي ۲۲ بهمن شركت نموده و بار ديگر به مستكبرين عالم اعلام مي نمايندكه بر حراست و صيانت از انقلاب اسلامي و دستاوردهاي ارزشمند آن تا پاي جان ايستاده و دشمنان بي هويت و سرگردان اين انقلاب الهي را به خاك مذلت خواهيم نشاند

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار