دلخوش: گرایش ملت‌های جهان به ايران از اقدامات مثبت رئيس جمهور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۸۸۲
جلسه رای اعتماد به کابینه دهم - 8 / موافق

دلخوش: گرایش ملت‌های جهان به ايران از اقدامات مثبت رئيس جمهور است

يكي از موافقان كابينه دهم با تاكيد بر اينكه به خاطر حضور شجاعانه احمدي نژاد در عرصه بين‌المللي، ملت‌هاي ديگر به ملت ايران افتخار مي‌كنند، گفت: همه اين موارد نشان دهنده اين است كه رئيس جمهور در عرصه‌هاي جهاني به خوبي عمل كرده است.

به گزارش خبرنگار امور مجلس «شبکه خبر دانشجو»، سيد كاظم دلخوش، يكي ديگر از موافقان كليات برنامه كابينه دهم صبح امروز در جلسه بررسي صلاحيت وزراي پيشنهادي دولت دهم با بيان اين مطلب كه بهترين مردم خدمتگزارترين آنها هستند، اظهار داشت: بايد توجه كنيم كه وزير بايد براساس اصل 88 و 89 قانون اساسي در زمينه هاي تخصصي و برنامه‌ها و ديدگاه‌ها براي پيشبرد اهداف مربوط به آن وزارتخانه در قبال مجلس پاسخگو باشد.

وي در انتقاد از اظهارات مخالفان، بويژه مخالفت هاي مهندس باهنر گفت: دولت نهم در زمينه‌هاي سياست داخلي و خارجي اقدامات و فعاليت هايي را شروع كرده كه دولت هاي ديگر اين كارها را انجام نداده اند.

عضو كميسيون اقتصادي مجلس با بيان اين مطلب كه در برنامه اول، دوم، سوم و چهارم طرح هدفمند كردن يارانه ها مشخص شده بود، گفت: شاهديم كه دولت نهم و دهم با شجاعت وارد طرح هدفمند كردن يارانه ها شده است.

دلخوش تحول در امور مالياتي، امور مربوط به گمرگ و تحول در امور توزيع امور كالا و هدفمند كردن يارانه ها را از اقدامات شجاعانه دولت احمدي نژاد عنوان و خاطرنشان كرد: حركت دولت نهم و دهم به سمت تعالي در افق 1404 است.

وي ادامه داد: اين از افتخارات دولت احمدي نژاد است كه در زماني كه دولتش احتياج به راي داشت به هدفمند كردن يارانه ها روي آورد.

اين نماينده موافق کابينه دهم اجراي اصل 44 را از ديگر اقدامات شجاعانه شروع شده در دولت احمدي نژاد عنوان و خاطرنشان كرد: دولت در امر واگذاري‌ها با شجاعت حضور پيدا كرده است.

دلخوش اضافه كرد: بايد گفت دولت احمدي نژاد در كليه مسائل اقتصادي و فرهنگي با شجاعت ورود پيدا كرد.

وي احترام به اقشار مختلف جامعه و استفاده از وقت وزرا به صورت شبانه روزي، سفرهاي استاني و برگزاري جلسات كارشناسي رئيس جمهور با استادان و نمايندگان را از ديگر نكات مثبت احمدي نژاد عنوان كرد و گفت: شناخت مشكلات جامعه از ديگر اقداماتي است كه مورد توجه رئيس جمهور بوده و ما اين مسائل را در برنامه هاي ارائه شده مي توانيم ببينيم.

عضو كميسيون اقتصادي مجلس با تاكيد بر اينكه به خاطر اقدامات صورت گرفته و حضور شجاعانه در عرصه بين المللي، ملت هاي ديگر به ملت ايران افتخار مي كنند، گفت: همه اين موارد نشان دهنده اين است كه رئيس جمهور در عرصه هاي جهاني به خوبي عمل كرده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار