آخرین اخبار:
کد خبر:۳۸۹۰۱۹
ملت؛ نقطه امیدبخش حقیقی- ۶۷

برپایی ایستگاه دانشجویی شعار نویسی در مسیر راهپیمایی بیرجند 

جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه بیرجند امروز به صورت خودجوش طی اقدامی زیبا، شعارهای دلخواه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را برای آنها بر روی شومیز نوشتند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، جمعی از دانشجویان بسیجی دانشگاه بیرجند امروز به صورت خودجوش طی اقدامی زیبا شعارهای دل خواه مردم در راهپیمایی 22 بهمن را برای آنها بر روی شومیز نوشتند.

 

استقبال مردم از این ایستگاه دانشجویی بسیار خوب بود به طوری که مردم از ساعتی قبل از شروع راهپیمایی برای نوشتن شعارهای مورد علاقه خود، به این ایستگاه مراجعه می کردند.

 

مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر انگلیس، مرگ بر فرانسه، لبیک یا رسول الله(ص) و نه سازش نه تسلیم، یار ولایت هستیم و تا خون پاک شهدا رو خاک ما جاریه، مذاکره با آمریکا ذلت و خواریه از مهمترین شعارهای مردم برای نوشتن بر روی کاغذ بود که توسط دانشجویان بر روی شومیز و کاغذ حک شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار