کد خبر:۳۸۹۰۲۶
ملت؛ نقطه امیدبخش حقیقی-۷۲

نوری: مسئولان سیاست خارجی کشور شعار اصلی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را بشنوند

یک دانشجوی دانشگاه بیرجند گفت: مسئولان سیاست خارجی کشور پیام و شعار اصلی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن که‌‌ همان «مرگ بر آمریکا» است را بشنوند و به آن احترام بگذارند. 

سید محمد نوری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بسیار پرشور و دشمن شکن بود، گفت: حضور مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال همدلی و اتحاد مردم ایران را به جهانیان نشان داد و به غربی‌ها فهماند که ملت ایران اسلامی سر اصول و ارزشهای خود هرگز کوتاه نمی‌آید.

 

وی با بیان اینکه امروز فکر نمی‌کردیم که این همه جمعیت در راهپیمایی ۲۲ بهمن در بیرجند حضور پیدا کنند، افزود: همدلی مردم شیعه و سنی خراسان جنوبی در این راهپیمایی بسیار بارز و از نکات قابل توجه بود.

 

این دانشجوی دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه این حضور امروز برای مسئولان ما دارای درس و پیامی بود، گفت: مسئولان سیاست خارجی کشور پیام و شعار اصلی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن که‌‌ همان «مرگ بر آمریکا» است را بشنوند و به آن احترام بگذارند و یک سری اقدامات که نباید انجام دهند و یک سری حرف‌هایی را که نباید بگویند را انجام ندهند و نگویند.

 

نوری با بیان اینکه مرگ بر آمریکایی که مردم امروز در راهپیمایی می‌گویند قطعا پشت آن یک چیزی سری اهداف است که اینگونه شعار می‌دهند و در صحنه حضور پیدا می‌کنند، گفت: مردم ما از سران کشورهای مستکبر بیزارند و در شعارهای امروز مردم این را به وضوح می‌توان دید.

 

وی گفت: حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، درس عبرتی برای استکبار بود که ملت ایران با یک اشاره رهبری این چنین در میدان حضور پیدا می‌کنند و از نظام و انقلاب خود دفاع می‌کنند.

 

نوری افزود: حضور مردم امروز نقشه‌های دشمنان را نقش برآب کرد و باعث دلسردی آن‌ها و دلگرمی دوستان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار