کد خبر:۳۸۹۴۴۷
«جنیفر ساکی» مطرح کرد

رد ادعای رییس سابق سازمان اطلاعات پاکستان درباره «بن لادن»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادعای رییس سابق سازمان اطلاعات و امنیت پاکستان را مبنی بر اینکه احتمالا دستگاه اطلاعاتی اسلام آباد در سال ۲۰۱۱ مخفی گاه 'اسامه بن لادن' را به نیروهای واشنگتن نشان داده است، تکذیب کرد.

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از سایت وزارت خارجه آمریکا ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادعای رییس سابق سازمان اطلاعات و امنیت پاکستان را مبنی بر اینکه احتمالا دستگاه اطلاعاتی اسلام آباد در سال ۲۰۱۱ مخفی گاه 'اسامه بن لادن' را به نیروهای واشنگتن نشان داده است، تکذیب کرد.

«جن ساکی» شب گذشته (جمعه) در نشست خبری اعلام کرد: همانگونه که در گذشته نیز اعلام کرده ایم و «باراک اوباما» رییس جمهوری آمریکا و «هیلاری کلینتون» وزیر خارجه وقت آمریکا نیز اعلام کرده اند، دلیلی برای باور کردن این موضوع که دولت پاکستان در آن زمان اطلاعاتی درخصوص مخفی گاه بن لادن داشته است، وجود ندارد. 

 

سپهبد «محمد اسد دورانی» که در سال ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۲ بعنوان رییس سازمان اطلاعات و امنیت پاکستان (آی.اس.آی) خدمت کرده است، به تازگی در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی «الجزیره» اعلام کرده که مقامات وقت آی.اس.آی به احتمال زیاد از مخفی گاه بن لادن با خبر بوده اند و آمریکا به کمک اطلاعات آی.اس.آی موفق شد عملیات قتل بن لادن را انجام دهد. 

 

بیشتر گزارش‌ها حاکی است بن لادن در جریان عملیات نظامی یکجانبه آمریکا در روز یکم ماه می سال ۲۰۱۱ در منطقه 'ابیت آباد' پاکستان کشته شده است.

 

ژنرال دورانی معتقد است پاکستان در ازای یک توافق با آمریکا در خصوص اینکه چگونه می توان به مسایل و مشکلات در افغانستان پایان داد، اطلاعات مربوط به بن لادن را در اختیار واشنگتن قرار داده است. 

 

دولت امریکا در سال ۲۰۱۱ و بعد از عملیات نظامی در ابیت آباد پاکستان که منجر به کشته شدن بن لادن شد، تبلیغات زیادی روی این موضوع انجام داد و تلاش کرد از این موضوع نهایت بهره برداری سیاسی را برای توجیه حضور نظامی خود در منطقه انجام دهد. 

 

آمریکا بدون افشای این مهم که اطلاعات مربوط به مخفی گاه بن لادن را چگونه بدست آورده است، این عملیات مهم را به نام خود و در دفتر دستاوردهای منحصر به خود ثبت کرد و براساس هماهنگی های انجام شده پشت پرده با پاکستان، بی آنکه نامی از همکاری آی.اس.آی و پاکستان ببرد، تمام این عملیات را از صفر تا صد بنام خود ثبت کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار