کد خبر:۱۶۰۱۲۱
شکاف عمیق در روابط آمریکا و پاکستان
کارشناسان با بررسی تنش اخیر میان امریکا و پاکستان تاکید دارند که روابط بين اين دو كشور به بدترین حالت در سال های اخیر رسیده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه خبری الجزیره، این سایت انگلیسی زبان با بررسی روابط اخیر پاکستان و آمریکا تصریح کرد امریکا با چند تماس تلفنی ساده نمی تواند تنش در روابطش با پاکستان را از بین ببرد.
تنشها در مناسبات امریکا و پاکستان در حالی بالا گرفته است که روز دوشنبه یوسف رضا گیلانی، نخست وزیر پاکستان اعلام کرد کشورش به بازسازی روابط با امریکا مصمم است.
اظهارات این مقام بلندپایه پاکستانی یک روز پس از آن مطرح می شود که باراک اوباما، رئیس جمهور امریکا به پاکستان به علت حمله اخیر هواپیماهای ناتو در خاک پاکستان که به کشته شدن بیست و چهار نظامی پاکستانی منجر شد، تسلیت گفت.
این سایت در ادامه نوشت: کشته شدن نظامیان مذکور پاکستانی سبب بروز سردی در روابط اسلام اباد و واشنگتن به حدی شده است که مقامات امریکایی به خوبی این مساله را احساس می کنند.
خودداری مقامات پاکستان از شرکت در کنفرانس بن آلمان برای بررسی مسائل افغانستان گواه روشنی دال بر این مساله است.
مقامات امریکایی در تلاش هستند برای ترمیم مناسبات با پاکستان اقداماتی صورت بدهند اما مقامات اسلام آباد خواهان عذرخواهی رسمی امریکا به علت رویداد اخیر هستند.
با وجود تنش ها در مناسبات امریکا و پاکستان، مقامات اسلام اباد هنوز تاکید دارند که همانند واشنگتن خواهان افغانستانی باثبات و امن هستند؛ اظهارات اخیر یوسف رضا گیلانی شاهد مدعا برای این سخن است.
در پایان این سایت نتیجه گیری کرده است که به هرحال، کارشناسان تاکید دارند روابط امریکا و پاکستان به بدترین حالت در سال های اخیر رسیده است.
مقامات امریکایی در هفته گذشته تلاشهای زیادی انجام داده اند تا با گفت وگوهای تلفنی مکرر، مقامات اسلام آباد را ارام کنند.
اما کاملا روشن است که هرگونه ترمیم مناسبات دو کشور، نیازمند آن است که اقداماتی بسیار فراتر از چند تماس تلفنی صورت پذیرد و دو طرف به اهداف مشترک مطرح در منطقه باور پیدا کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.