کد خبر:۳۸۹۹۱۲
جهانگیری پیش از عزیمت به عراق در جمع خبرنگاران:

روابط ایران و عراق به زیان هیچ کشور و منطقه‌ای نیست

معاون اول رییس جمهور روابط ایران و عراق را صمیمانه و راهبردی دانست و با تاکید براینکه روابط دو کشور در جهت منافع دو ملت، جهان اسلام و ملت‌های منطقه است، گفت: این روابط به هیچ عنوان به ضرر و زیان هیچ کشور و منطقه‌ای نیست.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری صبح امروز (دوشنبه) پیش از عزیمت به عراق، هدف از سفر خود به این کشور را، دعوت رسمی نخست وزیر عراق و در پاسخ به سفر وی که در مهر ماه سال جاری انجام شد، عنوان کرد.

 

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: روابط دو ملت ریشه در تاریخ دارد و ایران و عراق از نظر روابط فرهنگی اشتراکات زیادی دارند.


وی افزود: روابط ایران و عراق بخاطر مرزهای طولانی مشترک از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ به خصوص اینکه پس از سقوط صدام، توافقات زیادی میان دو کشور در زمینه‌های مختلف به امضا رسیده است.


جهانگیری با تاکید براینکه در این سفر به دنبال ارتقاء سطح روابط اقتصادی و متناسب بودن آن با سطح روابط سیاسی هستیم، گفت: البته روابط اقتصادی دو کشور خوب است و سالانه بیش از ۱۲ میلیارد دلار حجم مبادلات ایران و عراق می‌باشد.


معاون اول رییس جمهور با اشاره به بخشی از برنامه‌های سفر سه روزه خود به عراق خاطرنشان کرد: در این سفر با مسئولین و مقامات بلند پایه عراق در زمینه‌های مختلف گفتگو خواهیم کرد و اراده مسئولین دو کشور این است که ایران با داشتن تجربیات در زمینه‌های مختلف بتواند در بازسازی عراق مشارکت کند.


وی شرکت در کمیسیون عالی همکاریهای دو کشور و بازدید از نمایشگاه دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در عراق را از جمله برنامه‌های خود در این سفر برشمرد و افزود: در این سفر شماری از مقامات شامل پنج وزیر و دو معاون رییس جمهور همراه ما هستند و تعدادی از تجار ایرانی نیز در این سفر حضور دارند.


جهانگیری با بیان اینکه در این سفر با مراجع عالی تقلید نیز ملاقات خواهد داشت، افزود: نقش مرجعیت در تاریخ عراق و بخصوص در مقطع فعلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و ما باید همواره قدردان مرجعیت باشیم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار