آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۱۱۳۷
حجتی در جمع خبرنگاران:

مرغ بیش از ۷ هزار تومان اجحاف به مصرف‌کننده است

در حالی مرغ در بازار کیلویی ۷۸۰۰ تومان به فروش می‌رود که وزیر جهاد کشاورزی می‌گوید: از نظر ما قیمت گوشت مرغ نزدیک ۷ هزار تومان باید باشد و بیشتر از آن اجحاف و به ضرر تولیدکننده و مصرف‌کننده است. 

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه مراسم راهکارهای ارتقای کیفیت محصولات دارویی در جمع خبرنگاران در خصوص افزایش قیمت گوشت مرغ و بازار کنترل آن گفت: در حال حاضر ۱۵۰ هزار تن گوشت و مرغ منجمد در سردخانه‌ها ذخیره داریم.

 

وی افزود: بر این اساس در تمام مراکز استان‌ها مرغ سردخانه‌ها با قیمت هر کیلو ۵۵۰۰ تومان به هر مقدار که متقاضی وجود داشته باشد عرضه می‌شود.

 

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه اظهار داشت: از شبکه توزیع خواسته‌ایم با توجه به ذخایر مرغ در حق مصرف‌کننده در ایامی مثل شب عید اجحاف نشود.

 

حجتی بیان داشت: از نظر ما قیمت گوشت گرم مرغ نزدیک ۷ هزار تومان و بیشتر از آن اجحاف و به ضرر تولیدکننده و مصرف‌کننده است.

 

وی تصریح کرد: عدم رعایت شبکه توزیع باعث می‌شود دولت و مراجع قانونی و پست‌های بازرسی وارد عمل شوند که این موضوع به مصلحت توزیع‌کننده و مصرف‌کننده نیست.

 

حجتی بیان داشت: با توجه به ذخایر و موجودی مرغ به نظر می‌رسد محل نگرانی وجود ندارد و نباید اجحافی صورت گیرد.

 

وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه هم اکنون مرغ گرم با قیمت ۷۵۰۰ تومان عرضه می‌شود گفت: هم اکنون ۱۵۰ هزار تن ذخیره مرغ منجمد در اختیار داریم و عرضه نمایشگاهی مستقیم آن در اختیار میادین میوه و تره‌بار قرار گرفته که با حق‌العمل‌کاری که وزارت صنعت تعیین می‌کند مرغ منجمد را با قیمت ۵۵۰۰ تومان از سردخانه می‌گیرد و با قیمت ۵۹۰۰ تومان در نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا عرضه می‌شود.

 

حجتی تصریح کرد: با توجه به دلایل مذکور هیچ دلیلی برای افزایش قیمت مرغ وجود ندارد و در صورت افزایش قیمت مرغ تعزیرات مجبور است که وارد عمل شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹
این هم عاقبت حمایت از تولید داخلی!
2
1
مرغداری از شمال غرب
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۴
میدونید مرغ چرا گرون شده چون در صد بالایی از مرغداری ها طی یک سال گذشته در اثر تدبیر آقای وزیر ورشکست شده و از گردونه تولید خارج شدند میدونید چرا ایشان قیمت 7000 تومان را میگویند چون مابقی مرغدار ها هم ور شکست شوند تا وارد کننده بتونه با خیال راحت واردات کنه میدونید چرا سال آینده مرغ گران خواهد بود چون در صد بالایی از مرغ مادر ها ورشکست شدند و سال آینده جوجه کافی برای تولید مرغ نخواهیم داشت میدونید با این کاهش تولید مرغ اگه سرانه مصرف به دو سال قبل برگرده چی میشه ( واویلا) می دونید اگه بخواهیم مردم مرغ ارزان بخورند چه باید بکنبم به جای آنکه رانت خوار 650 میلیون یوروئی نهاده وارد کنه و با 40 درصد سود در اختبار مرغدار بذاره پشتیبانی وارد کنه و با 10 درصد سود در اختبار مرغدار بذاره
4
0
حمید م.
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۸:۴۴
اینو که عمه منم می دونه.
بگین چی کار کردین درباره این اجحاف؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار