کد خبر:۳۹۱۵۵۱
تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد:

دولت آمریکا با حرکات خود باعث گسترش افراطی‌گری در تمام جهان شده است

دو تشکل دانشجویی و هیات دانشگاه فردوسی مشهد با صدرو بیانیه‌‌ای در محکومیت کشته شدن سه دانشجوی مسلمان در آمریکا گفت: نه تنها قتل این سه مسلمان؛ بلکه جنایات مکرر علیه سیاه پوستان توسط پلیس آمریکا حکایت از نقض آشکار حقوق بشر در درون کشور دارد، دولت آمریکا با حرکات خود باعث گسترش افراطی‌گری در تمام جهان شده است.

به گزارش خبرنگار«خبرگزری دانشجو» از مشهد، در متن بیانیه تشکل‌های دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص کشته شدن سه دانشجوی مسلمان در آمریکا آمده است: جنایت غیرانسانی قتل سه جوان مسلمان در آمریکا، نه تنها احساسات تمامی مسلمانان و آزادگان جهان را جریحه‌ دار کرد؛ بلکه بیش از پیش بر نگرانی‌ها در خصوص گسترش اقدامات خصمانه علیه مسلمانان و شیوع پدیده اسلام هراسی در آمریکا افزود.

 

این جنایت در کشوری اتفاق افتاد که خود را طلایه دار صلح، آزادی و حقوق بشر دانسته و رئیس جمهورش پیشتر اعلام کرده بود: «هیچ کسی در این کشور با توجه به هویت، اعتقادات یا نژادش هدف قرار نمی‌گیرد ». قتل این سه مسلمان، در کشوری اتفاق افتاد که همواره تمامی جهان و به ویژه آزادگان را با سلاح حقوق بشر تهدید کرده؛ به خود اجازه می‌دهد تا برای حفظ منافعش به عراق و افغانستان لشکر کشی کرده و هزاران بی گناه را آواره کرده یا به خاک و خون بکشاند؛ در بحرین از حاکمانی حمایت کند که ناقضان اصلی حقوق بشرند و حامی جنایتکارانی باشد که در اسرائیل روی حقوق بشر را سفید کرده اند.


آنچه ناگواری این حادثه دلخراش را بیشتر می‌کند؛ سکوت نهادهایی است که به اصطلاح، خود را مدافع حقوق بشر دانسته و حتی، پیوسته مسلمانان را متهم به نقض این حقوق می‌کنند. باراک اوباما، که خود را رئیس جمهور کشوری می‌داند که مدافع حقوق و آزادی‌های بشر است؛ نه تنها درباره این جنایت هیچ اقدام جدی صورت نداد؛ بلکه حتی در اعلام موضع و محکومیت این اقدام نیز بسیار تعلل کرد. این سکوت تاسف بار رئیس جمهور آمریکا و دیگر نهادهای مدافع حقوق بشر غربی در حالی است که  اگر یک صهیونیست هدف چنین اقداماتی قرار گیرد؛ این امکان وجود دارد که حتی شورای امنیت سازمان ملل بلافاصله تشکیل جلسه داده و با شدت تمام به حمایت از حقوق صهیونیست‌ها بپردازد.


نه تنها قتل این سه مسلمان، بلکه، جنایات مکرر علیه سیاه پوستان توسط پلیس آمریکا حکایت از نقض آشکار حقوق بشر در درون کشور دارد. دولت آمریکا با حرکات خود باعث گسترش افراطی گری در تمام جهان شده و سپس به بهانه کنترل این افراطی گری اقدام به اشغال و دخالت نظامی در کشورهای متعددی کرده است؛ فارغ از آنکه افراطی گری در درون آمریکا در حال رشد می‌باشد.


سیاست اسلام هراسی، که با ایجاد گروه‌های تندرو و افراطی از جمله طالبان، داعش، القاعده و غیره توسط آمریکا و اسرائیل ایجاد شده و مستقیما مدیریت می‌شوند، مدت هاست توسط دولتمردان و رسانه‌های غربی پی گرفته می‌شود و نهادها و سازمان‌های حقوق بشری، چشم بر آن می‌پوشند که حاصل این چشم پوشی، فجایعی از این دست می‌باشد.


نباید فراموش کرد در جهانی که فرهنگ‌های مختلف در آن وجود دارد؛ تعصب و تبعیض جایی نداشته و به همین سبب باید میان پیروان ادیان مختلف صلح و آشتی برقرار کرد. چنین اقدامات شنیعی، در حقیقت، ضربه ای سهمگین به حیثیت اعلامیه جهانی حقوق بشر که بسیاری آن را میثاق بنیادین حقوق بشر می دانند! وارد می آورد.


بسیح دانشجویی دانشگاه فردوسی
جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی
هیآت دانشگاه فردوسی

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار