کد خبر:۳۹۱۵۵۹
سالک در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد

تشکیل کمیته‌ای جهت بررسی ابعاد و محورهای نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی در کمیسیون فرهنگی

رئیس کمیسیون فرهنگی گفت: برای بررسی و تحلیل بیشتر نامه مقام معظم رهبری به جوانان غرب، کمیته‌ای در کمیسیون فرهنگی تشکیل خواهد شد تا در ابعاد و محورهای مختلف نامه مقام معظم رهبری به غرب را بررسی کنند.

احمد سالک در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه با نامه مقام معظم رهبری به جوانان غرب گفت: نامه مقام معظم رهبری در شرایط کنونی منطقه و جهان، از ابتکارات بزرگ و قوی چراکه رشد و گسترش بیداری ملت‌ها در منطقه همچون بمب اتم مقابل ظلم و ستم قرار گرفته است.

 

وی در ادامه نسل جوان را بستر مهم دفاع از حقوق مسلم در سطح جامعه بعد از بیداری و بصیرت دانست و تصریح کرد: رشد و گسترش فرهنگ اسلام ناب در سراسر جهان برای استکبار نگرانی به وجود آورده است و غرب به دلیل این نگرانی گروهک تروریستی داعش را ایجاد کرده تا جوانان را به این اسلام ساختگی سوق داده و آنها را با اسلام خشن آشنا کند این در حالی است که اسلام نابی که ما از آن صحبت می‌کنیم، برپایه صلح و صفا و انسانیت بوده و اسلام خشونت نیست.

 

سالک با بیان این مطلب که ابتکار عمل در سطح جهانی و در شرایط کنونی به دست رهبر انقلاب اسلامی شکل گرفته است، گفت: دلیل این حرف من عکس العمل آمریکا، اسرائیل و کشورهای اروپایی در برخورد و انتشار نامه مقام معظم رهبری است.

 

وی در ادامه به استقبال جوانان غرب از  پیام مقام معظم رهبری اشاره کرد و اذعان داشت: پیام مقام معظم رهبری در چنین شرایطی بسیار موفقیت آمیز است و در آینده شاهد آثار این پیام خواهیم بود.

 

سالک گفت: من اخبار و برخورد رسانه‌ها و پاسخ‌های جوانان غرب به نامه رهبری را جمع آوری می‌کنم و در آینده‌ای نزدیک تحلیل خود در این زمینه را به رسانه‌ها ارائه خواهم کرد.

 

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه تصریح کرد: وظیفه رسانه‌های داخل تحلیل نامه مقام معظم رهبری بوده است چرا که در اسلام سابقه این چنین نامه‌هایی را از قبیل نامه‌ پیامبر اسلام(ص) برای دعوت از ملت‌ها و کشورها به پادشاهان آن زمان، همچنین نامه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی(ره) به گورباچف را داشتیم.

 

وی با تأکید بر این مطلب که پیام مقام معظم رهبری، محورهای متعدد دارد، اذعان داشت: رسانه‌ها باید روی این محورها کار کنند و دستگاه‌های تبلیغاتی نباید اجازه دهند تا این موضوع و این نامه به فراموشی سپرده شود.

 

سالک در ادامه تصریح کرد: برای بررسی و تحلیل بیشتر نامه مقام معظم رهبری به جوانان غرب، کمیته‌ای در کمیسیون فرهنگی تشکیل خواهد شد تا در ابعاد و محورهای مختلف نامه مقام معظم رهبری به غرب را بررسی کنند و این موضوع برای کمیسیون فرهنگی جزء اساسی ترین اقدامات کمیسیون به شمار می‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار