به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، جشنواره غذاهای بومی و محلی روز گذشته با هدف احیای هر چه بیشتر غذاهای سنتی و بومی و ترویج مصرف غذاهای سالم در دانشگاه ولایت ایرانشهر برگزار شد.
در این همایش که با حضور ۷۵ گروه سه تا چهار نفری از دانشجویان این دانشگاه برگزار شده بود، ۵۰ نوع غذای سالم، بدون چربی و کاملا بهداشتی همراه با خلاقیت، ظرافت و تزیین زیبا به نمایش گذاشته شد.
لازم به ذکر است، آشنایی دانشجویان با انواع غذاهای بومی و محلی مناطق مختلف کشور، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پر انرژی، سالم و سنتی، پرهیز از مصرف غذاهای آماده و مضر و ایجاد شور و نشاط بین دانشجویان از جمله اهداف برپایی این جشنواره بحساب میآید که دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ولایت با شرکت در این جشنواره و پخت غذاهای بومی و محلی مناطق مختلف کشور، خلاقیت و سلیقه خود را به نمایش گذاشتند.