دولت باید از همه امکانات فرهنگی ‌برای تبیین و ترویج مبانی دینی استفاده کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۲۷۱۰
آیت‌الله شبیری‌زنجانی در دیدار رئیس‌ جمهور:

دولت باید از همه امکانات فرهنگی ‌برای تبیین و ترویج مبانی دینی استفاده کند

یکی از مراجع در دیدار رئیس‌ جمهور گفت: دولت باید از همه امکانات فرهنگی خود برای تبیین و ترویج مبانی دینی استفاده کند.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، آیت‌الله سید موسی شبیری‌زنجانی دعا برای موفقیت دولت را یک وظیفه اعتقادی و عمومی دانست و اظهار کرد: بهبود وضعیت اقتصادی کشور برای کارشناسان به خوبی محسوس است.

 

وی در این دیدار که در ادامه سفر استانی دولت تدبیر و امید برگزار شد، تأکید کرد: ملت ایران بار سنگینی بر دوش شما گذاشته است، اگرچه مشکلات قابل انکار نیست، ولی تلاش می‌کنید با تمام توان و گام به گام بر مشکلات فائق بیایید.

 

این مرجع تقلید شیعیان مشکلات، سختی‌ها و سنگینی مسئولیت رئیس‌ جمهور را قابل توجه و توکل به خداوند و اخلاص در عمل را موجب سربلندی دولت دانست.

 

وی با اشاره به اینکه همه ابزارهای فرهنگی در اختیار دولت نیست، گفت: در عین حال دولت باید از همه امکانات فرهنگی خود برای تبیین و ترویج مبانی دینی استفاده کند.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی نیز گزارشی از برنامه‌های دولت در بخش‌های مختلف ارائه کرد.

 

در ابتدای این دیدار جمعی از مسئولان ارشد دولت نیز حضور داشتند، سپس آیت‌الله شبیری‌زنجانی و روحانی در جلسه‌ای خصوصی به گفت‌و‌گو در خصوص مهمترین مسائل کشور پرداختند.

پربازدیدترین آخرین اخبار