کد خبر:۳۹۳۰۵۱
در مجمع تشخیص تصویب شد؛

ترکیب اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات و تصویب قوانین جامع انتخاباتی در چارچوب سیاست‌های کلی

ترکیب اعضای هیات اجرایی مرکزی انتخابات و تصویب قوانین جامع انتخاباتی در چارچوب سیاست‌های کلی در جلسه امروز مجمع تشخیص مشخص شد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به‌نقل از ‌روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام که وزرای کشور، اطلاعات، دادگستری، رؤسای کمیسیون‌های شورا‌ها و امور داخلی کشور و امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و یک نفر از حقوقدانان شورای نگهبان نیز حضور داشتند، پس از بحث و بررسی اعضا، موارد ذیل به تصویب رسید.


 
بندهای تصویب شده به شرح زیر است:


 
ـ اجرای انتخابات ریاست جمهوری، مجلس شورای اسلامی، خبرگان رهبری و شوراهای اسلامی شهر و روستا توسط وزارت کشور و زیر نظر هیأت اجرایی مرکزی انتخابات با ترکیب وزیر کشور به عنوان رییس هیأت، وزیر اطلاعات، دادستان کل کشور، رییس سازمان بازرسی کل کشور، رییس دیوان محاسبات و یک نماینده از طرف قوه مقننه به انتخاب مجلس شورای اسلامی و هفت نفر از شخصیت‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی به عنوان معتمدین که وظایف این هیأت و نیز ترکیب وظایف هیأت‌های اجرایی استانی و شهرستانی را قانون مشخص می‌کند.


 
ـ وزارت کشور، ۳۰ نفر از معتمدین اصناف، نخبگان و اقشار مختلف اجتماعی را که شرایط آن‌ها را قانون تعیین می‌کند، با هماهنگی شورای نگهبان دعوت و آن‌ها از میان خود، ۷ نفر را به عنوان معتمدین مردم برای عضویت در هیأت مرکزی انتخاب می‌کند.


 
ـ تنظیم تاریخ و همزمانی برگزاری انتخابات‌های عمومی به گونه‌ای که فاصله برگزاری آن‌ها حدود دو سال ‌باشد و مراحل و ساز و کار اجرایی آن تا حدّ امکان یکسان و متحد صورت پذیرد.
 


ـ تصویب قوانین جامع انتخاباتی در چارچوب سیاست‌های کلی و عدم تغییر آن برای مدت حداقل ده سال، مگر به ضرورت و با نصاب دو سوم آرا در مورد کمتر از ده سال


 
بنا بر این گزارش در ابتدای جلسه امروز، شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی گزارشی را از روند مذاکرات هسته‌ای میان جمهوری اسلامی ایران و هیأت ۱+۵ به اطلاع اعضا رساند.

 

ادامه بررسی و تدوین سیاست‌های کلی انتخابات در جلسه آتی مجمع پیگیری خواهد شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار