گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» حاج محمدابراهیم همت در روز ۱۲ فروردین ۱۳۳۴ (ه.ش) در شهرضا در خانواده ای مستضعف و مؤمن و متدین به دنیا آمد.
در سال ۱۳۵۲موفق به اخذ مدرک دیپلم شد و سپس در دانشرای اصفهان به ادامه تحصیل پرداخت. پس از دریافت مدرک به سربازی رفت و در لشگر توپخانهای اصفهان مسئولیت آشپزخانه به عهدهای او گذاشته شد.
پس از اتمام دوره ای سربازی و بازگشت به زادگاهش شغل معلمی را برگزید. با گسترش انقلاب اسلامی، ابراهیم، پرچمداری جوانان مبارز شهرضا را برعهده گرفت.
سخنرانی های پرشور او علیه رژیم، مأمورین ساواک را به تعقیب وی واداشت، به گونه ای که ابراهیم مجبور شد برای اینکه از دستگیری درامان بماند به شهرهای مختلف از جمله فیروزآباد، یاسوج، دوگنبدان و اهواز سفر کند.
ابراهیم با اوج گیری انقلاب به شهرضا باز می گردد و قطعنامه ای انحلال ساواک را در یکی از راهپیمایی ها قرائت می کند که به دنبال آن فرمان ترور و اعدام ایشان توسط فرماندار نظامی اصفهان سرلشگر معدوم ناجی صادر می گردد.
شهید همت پس از پیروزی انقلاب اسلامی سپاه پاسداران شهرضا را با کمک دوستانش تشکیل داد و اواخر سال ۱۳۵۸ برای کارهای فرهنگی به خرمشهر و سپس به بندر چابهار و کنارک عزیمت نمود.
با اوج گیری غایلهی کردستان، شهید همت در خرداد ۱۳۵۹ به کردستان اعزام گردید و به مبارزه با ضد انقلاب پرداخت به طوریکه سپاه پاسداران پاوه از مهر ۵۹ تا دی ماه ۱۳۶۰ با فرماندهی شهید همت ۲۵ عملیات موفق علیه اشرار و ضد انقلاب داشت.
پس از شروع جنگ تحمیلی شهید همت و حاج احمد متوسلیان به دستور فرماندهی کل سپاه، مأموریت یافتند ضمن اعزام به جبهه ای جنوب، تیپ(لشگر) محمد رسول الله(ص) را تشکیل دهند.
شهید همت سپس در عملیات های مختلف از جمله فتح المبین، بیت المقدس شرکت مؤثر داشت و با شعله ور شدن آتش جن در لبنان به منظور یاری رساندن به مردم مظلوم جنوب لبنان راهی این دیار شد و سپس پس از دو ماه به میهن اسلامی بازگشت و در محور جنگ و جهاد قرار گرفت.
با شروع عملیات رمضان فرماندهی تیپ ۲۷ حضرت رسول (ص) را برعهده گرفت و بعدها با ارتقای تیپ محمدرسول الله(ص) به لشگر، تا زمان شهادتش در سمت فرماندهی این لشگر انجام وظیفه نمود.
شهید هم سپس در عملیات های مسلم بن عقیل، محرم، والفجر مقدماتی، والفجر ۴ و ..... باز رزمندگان لشگر ۲۷ محمدرسول الله (ص) حماسه ها آفرید.
صلابت و پایمردی این شهید والامقام و رزمندگان لشگر محمدرسول الله(ص) در جریان عملیات خیبر در منطقه ای طلاییه و تصرف جزایر مجنون و حفظ آن با وجود پاتک های شدید دشمن، از افتخارات تاریخ جنگ محسوب می شود.
شهید همت در جریان عملیات خیبر به رزمندگان گفته بود باید مقاومت کرد و مانع از بازپس گیری مناطق تصرف شده توسط دشمن شد. یا همه اینجا شهید می شویم و یا جزیره مجنون را نگه می داریم.
رزمندگان لشگر نیز با تمام توان ایستادگی کردند. محمد ابراهیم جلو رفته بود تا از نزدیک وضعیت را بررسی کند که گلوله توپ نزدیکی ایشان اصابت می کند و این سردار دلاور همراه معاونش شهید اکبر زجاجی دعوت حق را لبیک گفتند و سرانجام در تاریخ ۱۷/۱۲/۶۲ در عملیات خیبر به لقای خدا شتافتند.
شهید همت: ما هر چه داریم از شهیدان گرانقدرمان داریم و انقلاب خونبارمان نیز مرهون خون این عزیزان است.
شهید همت: شهادت در قاموس اسلام کاری ترین ضربات را بر پیکر ظلم، جور، شرک و الحاد می زند و خواهد زد.
شهید همت: اسلام دین مبارزه و جهاد است و در این راه احتیاج به ایمان، ایثار، صبر و استقامت است.
شهید همت در عملیات خیبر قبل از شهادت می گوید: برادران، امروز مسئله ما، مسئله اسلام و حفظ و حراست از حریم قرآن است.
بدون تردید یا همه باید پرچم سرخ عاشورایی حسین(ع) را به دوش کشیم و قداست مکتبمان، مملکت و ناموس مان را پاسداری و حراست کنیم و با گوشت و خون به حفظ جزیره، همت نماییم، یا اینکه پرچم ذلت و تسلیم را در مقابل دشمنان خدا بالا ببریم و این ننگ و بدبختی را به دامن مطهر اعتقادمان روا داریم، که اطمینان دارم شما طالبان حریت و شرف هستید، نه ننگ و بدنامی.