کد خبر:۳۹۳۲۷۷
معاون فرهنگی دانشگاه لرستان:

دانشگاه بستر مناسبی برای رشد اجتماعی دانشجویان است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان گفت: دانشگاه بستر مناسبی برای رشد اجتماعی دانشجویان است.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، فرحبخش امروز در مراسم تجلیل از برگزیدگان هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت دانشگاه لرستان گفت: با وجود تشکل های دانشجویی، انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه بستر مناسبی برای رشد اجتماعی دانشجویان است.

 

وی با بیان اینکه دانشجویان پتانسیل هایی دارند که باید شکوفا شوند؛ از این رو انجمن های علمی و کانون های فرهنگی بستر مناسبی برای شکوفایی این ظرفیت ها هستند، افزود: در انجمن های علمی مدیریت دانش موجب می شود که ایده ها و دانش های پنهانی که در ذهن دانشجویان وجود دارند بروز پیدا کنند.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت را از کارکردهای انجمن های علمی برشمرد و گفت: ایجاد فضای رقابتی در بین فعالان انجمن های علمی، نشریات و تشکل های دانشجویی می تواند سازنده باشد.

 

فرحبخش با بیان اینکه انجمن های علمی می توانند در بستر سازی و فرهنگ سازی در راستای استفاده از تمام ظرفیت های علمی دانشجویان موثر باشند، تصریح کرد: زمانی که دانشجویان در قالب جشنواره های علمی همچون جشنواره حرکت دستاوردهای علمی خود را به نمایش می گذارند این مساله موجب تقویت اعتماد به نفس در آنها می شود.

 

وی با اشاره به اینکه دانشجویانی در جشنواره حرکت موفق هستند که دارای شور و نشاط علمی باشند، تصریح کرد: اساسی ترین هدف انجمن های علمی ایجاد فضای پویا و پرتحرک علمی در دانشگاه است.

 

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان در پایان از مسئولان سابق این دانشگاه که نسبت به برگزاری هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت اقدام کرده بودند، قدردانی کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار