به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از زاهدان، کارگاه کارآفرینی با موضوع «پرورش قارچ و تولید عرقیات، عصاره گیری و اسانس گیری از گیاهان دارویی» با حضور دانشجویان دانشگاه زابل در پژوهشکده کشاورزی این دانشگاه برگزار شد.
این کارگاه در دو بخش تئوری و عملی در زمینه پرورش و نگهداری قارجهای خوراکی برگزار شد که در آن کارآموزان با حضور در کارگاه تولید قارچ ضمن بازدید از سکوهای تولیدی قارچ دکمهای، بصورت عملی با تکنیک های کارآفرینی پرورش قارچ آشنا شدند.
پس از پایان کارگاه پرورش قارچ، هنرآموزان با شرکت در کلاس عرق، اسانس و عصاره گیری از گیاهان دارویی که با تدریس محمد فروزنده و زینب محکمی در محل آزمایشگاه تحقیقاتی پژوهشکده برگزار شد ضمن آشنایی با تجهیزات مورد نیاز تکنیک های استخراج مواد گیاهی را بصورت عملی یاد گرفتند.