آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۵۰۵۵

سومین کنفرانس ملی مهندسی و فیزیک پلاسما در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود

سومین کنفرانس ملی مهندسی و فیزیک پلاسما از ۳۱ اردیبهشت تا ۱ خرداد ۹۴ در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.
سومین کنفرانس ملی مهندسی و فیزیک پلاسما در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، سومین کنفرانس ملی مهندسی و فیزیک پلاسما از ۳۱ اردیبهشت تا ۱ خرداد ۹۴ در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

 

دکتر سید جلال پسته ای، دبیر اجرایی کنفرانس در این ارتباط گفت: اساتید، محققین، صاحبنظران، صنعتگران و دانشجویان تا ۲۸ اسفند ۹۳ فرصت دارند، مقاله های پژوهشی و یافته های جدید در زمینه های موضوع کنفرانس به نشانی اینترنتی http://epp۲۰۱۵.tabrizu.ac.ir ارسال نمایند.

 

 

به گفته وی، امواج در پلاسما و ناپایداری ها، ترمودینامیک و شیمی پلاسما و فرایند های انتقال در آن، روش های عددی و شبیه سازی پلاسما، پلاسماهای اختر فیزیکی و پلاسمای فضایی و سایر پلاسماهای طبیعی، برهم کنش لیزر پلاسما، لیزرهای الکترون آزاد، لیزر های اشعه x و شتاب ذرات، توکامک، پلاسماهای کانونی و z پینچ، پلاسماهای همجوشی اینرسی و مغناطیسی، پلاسماهای فشار اتمسفری و پلاسما در مایعات از جمله محورهای اصلی این کنفرانس است.


 دبیر اجرایی این کنفرانس، در ادامه یادآور شد: پلاسماهای کم فشار در فرکانس های مختلف، تکنولوژی های لایه نشانی به کمک پلاسما، روش های اندازه گیری در پلاسما، پلاسماهای غباری، لامپ های پلاسمایی، منابع تابش، باریکه های ذرات و چشمه های یونی، کاربردهای پلاسما در بیولوژی، پزشکی، صنایع غذایی و رفع آلودگی محیطی، کاربرد پلاسما در پردازش مواد، سطوح و صنایع نفت و گاز، نانوتکنولوژی، صنایع هوایی، مخابرات و تولید انرژی از دیگر محورهای تخصصی این کنفرانس می باشد.


خاطر نشان می شود: اولین و دومین دوره این کنفرانس در خردادماه سال های ۱۳۹۲ و ۱۳۹۳ به ترتیب در دانشگاه های شهید بهشتی و مازندران برگزار شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار