آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۱۱۸
هفدهمین اجلاس مجلس خبرگان -۱۳

حجت الاسلام و المسلمین دیرباز: ضرورت ساده زیستی مسؤولان در نظام اسلامی

نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری از ضرورت ساده زیستی مسؤولان در نظام اسلامی سخن گفت و تصریح کرد: هر چه زندگی مسؤولین ما ساده‌تر باشد قطعاً اثر گذاری بیشتری بر زندگی توده مردم خواهد داشت.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام و المسلمین دیرباز دیگر سخنران پیش از دستور جلسه سوم بود.

 

نماینده مردم آذربایجان غربی نکاتی پیرامون حوزه انتخابیه و مشکلات استان آذربایجان غربی به عنوان یک استان مرزی، بیان کرد.

 

وی گفت: «بنده توفیق داشتم در ایام الله دهه فجر در استان آذربایجان غربی باشم و در بین مردم، برخی از مشکلات این استان به ویژه مشکلات مردم شهر مرزی پلدشت و شهرستان چالدران را استماع نمایم. از این جهت از دولت محترم و مسؤولان می‌خواهم عنایت ویژه‌ای به منطقه داشته باشند. این استان به جهت حضور قومیت‌ها و مذاهب مختلف در آن نیازمند توجه جدی دست اندرکاران اجرایی می‌باشد و در این بین حضور پر رنگ حوزه علمیه و علما و روحانیت از اهمیت بیشتری برخوردار است».

 

دیرباز در ادامه از ضرورت ساده زیستی مسؤولان در نظام اسلامی سخن گفت و تصریح کرد: «هر چه زندگی مسؤولین ما ساده‌تر باشد قطعاً اثر گذاری بیشتری بر زندگی توده مردم خواهد داشت و تحمل مشکلات زندگی برای افراد فرودست جامعه و کسانی با مشکلات اقتصادی دست به گریبان هستند راحت‌تر خواهد بود».

 

این نماینده مجلس خبرگان رهبری درباره وجود برخی ناهنجاری‌های اجتماعی از جمله مشکلات خانوادگی که بعضاً شاهد آن هستیم مطالبی بیان کرد و تاکید کرد: «برای فائق آمدن بر مشکلات اجتماعی و خانوادگی و جلوگیری از رشد آمار طلاق باید علت‌ها را ریشه یابی کرد».

 

وی یکی از مشکلات زندگی‌های امروزی را اختلاط غیر ضروری زن و مرد در مشاغل عنوان کرد و با ارائه یک راهکار برای کاهش آمار طلاق پیشنهاد داد: «اگر بتوان میزان اختلاط زن و مرد را در محیط‌های کاری به حداقل ممکن رساند، می‌توان شاهد کاهش اختلافات خانوادگی و به طبع کاهش آمار طلاق بود».

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار