آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۶۴۴۴
رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور:

حضور پرقدرت و عزتمندانه در مذاکرت نشانه عظمت کشور ماست

حجت‌الاسلام تقوی گفت: نشان قدرت و عظمت این نظام است که نمایندگان نظام اسلامی در مذاکرات با عزت و قدرت از منافع کشور دفاع می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، حجت‌الاسلام تقوی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور عصر امروز در همایش همگرایی نیروهای انقلاب اسلامی در مسجد خاتم‌الانبیاء واوان اظهار داشت: این نشان قدرت و عظمت نظام است که نمایندگان نظام مقدس جمهوری اسلامی در مذاکرات با عزت و قدرت حاضر شده و از منافع ملی کشور دفاع می‌کند.

 

حجت‌الاسلام تقوی افزود: در  این مذاکرات نه تشر و تحریم‌های گروه‌های مذاکره‌کننده بر علیه ایران اسلامی رنگ از چهره ملت ایران می‌پراند و نه لبخند آنها ملت آگاه و بیدار ما را فریب می‌دهد.

 

وی بیان داشت: استکبار جهانی می‌خواهد با استفاده از گروه‌های تروریستی داعش و تکفیری که دست‌پرورده خودشان است در لباس اسلام به اسلام ناب محمدی ضربه بزنند.

 

استکبار می‌خواهد با ایجاد داعش با اسلام و بیداری اسلامی مقابله کند و یک نوع اسلام‌هراسی در جهان به وجود آورد.

 

تقوی با اشاره به فلسفه تشکیل جلسات همگرایی در کشور گفت: نباید بگذاریم نیروهای ارزشمند انقلابی در حاشیه قرار بگیرند و از صحنه خارج شوند فلسفه حضور چنین همایش‌هایی در صحنه و در کنار هم بودن است چرا که اگر این نیروها از صحنه خارج شوند دچار بی‌تفاوتی می‌شوند که خود این بی‌تفاوتی یک آسیب و تهدید است.

 

وی تاکید کرد: ما می‌خواهیم با شعار در سایه ولایت همه با هم، نه همه با من در کنار یکدیگر و با هم باشیم و من‌ها به ما تبدیل شود تا آن وحدت و همگرایی مطلوب تحقق یابد؛ انقلاب اسلامی با همگرایی و وحدت و انسجام به پیروزی رسید در دفاع مقدس هم وحدت مردم دشمن را به شکست وا داشت.

 

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه کشور تصریح کرد: در بحث مساله هسته‌ای نیز با همین وحدت در شعار و عمل به اینجا رسیده‌ایم و امروز این وفاق ملی یک عظمت برای ما به وجود آورده که از موضع قدرت در پای میز مذاکره حاضر شده و با استکبار جهانی مذاکره می‌کنیم اگر این وحدت نبود شرایط مذاکرات اینگونه نبود و آنها ما را قبول نمی‌کردند.

 

وی با اشاره به ضرورت همگرایی در بین نیروهای انقلابی افزود باید با ایجاد اعتماد از درون و ارزش‌ها پافشاری کنیم و آنها را تقویت نماییم با وحدت و همگرایی می‌توان به موفقیت رسید.

 

تقوی بیان داشت: باید برای مسایل مهمی که خواسته و مصلحت نظام است از منافع شخصی و نفسانی عبور کنیم و این نوع نگاه را تقویت نماییم که هر نیروی مومن در هر کجا باشد از ماست، چه با ما همراه باشد و چه ما را همراهی نکند اگر این نگاه را تقویت کنیم دیگر سهم من ، جناح من و ... مطرح نمی‌شود، باید همه نیروهای معتقد و مهم را از خودمان بدانیم و از مسایل کوچکتر برای رسیدن به اهداف بزرگ‌تر دست بکشیم.

 

وی تاکید کرد: تا زمانی که همه نیروهای ولایی در کنار هم قرار نگیرند نمی‌توانند در جهت دفاع از انقلاب و تحقق فرمایشات رهبری گام بردارند باید ایرادات را کنار بگذاریم و بر اصول انقلاب و اصول فکری ما پافشاری کنیم تا وحدت و یکپارچگی فراهم شود.

 

سخنران این همایش افزود: اصولگرایی نیازمندی‌هایی دارد که باید به آنها توجه کرد باید برای این همگرایی ساز و کاری تعریف کرد که نکته مهم این است که باید جریان همگرا محور داشته باشد تا مجموعه در حول این محور جمع شده و فعالیت کند.

 

وی اذهان داشت: همگرایی نیروهای انقلاب به نفع نظام است این همگرایی یک حرکت حزبی نیست و احزاب سر جای خودشان هستند ما می‌خواهیم نیروهای انقلابی و دلسوز نظام را در کنار هم بنشانیم و وحدت و همدلی ایجاد کنیم.

 

تقوی گفت: این همگرایی اصولگرایانه به نیت پاک و اخلاص در راه خدا نیازمند است چرا که اگر اخلاص باشد کارها پیش می‌رود و منیت که در انسان موجود هستند از بین می‌روند.

 

وی بیان داشت: ما محوریت فعالیت‌های خود را ولایت قرار داده و گفته‌ایم که مقلدان رهبری هستیم و با هیچ کس قراردادی نبسته‌ایم، آمده‌ایم تا حد توانمان ایده‌ها و اندیشه‌های رهبری را در جامعه عملی نماییم.

 

تقوی خاطرنشان کرد: باید طرح مسایل اختلاف برانگیز را کنار بگذاریم و سعی کنیم کاری را انجام دهیم که ایجاد اختلاف نکند؛ خیلی‌ها می‌خواستند اجتماعات این چنینی شکل نگیرد و با 2 یا 3 واسطه و با استفاده از فضای مسموم برخی رسانه‌های مجازی و مکتوب فضایی را ایجاد کنند که اصولگرایان را به جان هم بیندازد و فعالیت‌های آنها را سیاه‌نمایی و عجیب معرفی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار