کد خبر:۳۹۷۱۸۷
سینمای ۹۳ از زبان سینماگران-۴

ابولحسن داوودی: ایوبی تلاش کرد کشتی سینمای ایران را به ساحل برساند

این کارگردان سینما افزود: مدیران سینمایی سعی کردند که کشتی سینمای ایران را به ساحل آرامش برسانند تا هنرمندان با خیالی آسوده به ایده‌های خود رسیدگی کنند.

ابولحسن داوودی، کارگردان «رخ دیوانه» در گفتگو با خبرنگار سینمایی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با ارزیابی خود از سینمای سال ۱۳۹۳، اظهار کرد: به نسبت پارسال آمار بهتری را در زمینه فروش فیلم تصاحب کردیم، در رابطه با اکران فیلم های که شاخص های فروش را در دل خود جای داده بودند، این آثار در فصل های مختلفی از سال به نمایش درآمدند، توازن فیلم های پرفروش در تمامی ایام سال یکی بود که این تقسیم فیلم ها شرایط مساعدی را برای مخاطبین خود مهیا کرد که این نکته تماشاگران بسیاری به سالن سینم کشاند. همچنین سال ۹۳ با رشد فروش ۶۰درصدی به نسبت سال ۹۲ مواجه بودیم که این اتفاق، نقطه عطفی برای سینما به حساب می آید.

 

وی با اشاره به رفتار مطلوب مدیران سازمان سینمایی دولت یازدهم، خاطر نشان کرد: رفتار مدیران سینمایی با طیف هنرمندان باعث به وجود آمدن فضای همدلی شده است که در سازمان سینمایی گذشته این اعتماد و فضای اتحاد و وحدت را اصلا مشاهده نمی کردیم. حجت الله ایوبی سعی کرده که کشتی سینمای ایران را به ساحل آرامش برساند و سپس برای سینما چارتی را درنظر گرفت تا همه کسانی که بصورت مستقیم وغیر مستقیم در این فضا فعالیت می کنند با خیال آسوده و آرامش خاطر به ایده های خود رسیدگی کنند. احترام زیادی از سمت سازمان سینمایی به اهالی سینما گذاشته می شود که همین احترام  کمک شایانی به سینمای ایران می کند.

 

کارگردان «تقاطع» در ادامه افزود: متاسفانه هنوز هم با مشکلاتی نظیر محدودیت بودجه، پرداخت به زیر ساخت ها، در زمینه ساخت وتولید همچنین اکران فیلم ها سازمان سینمایی با مشکلاتی دسته و پنجه نرم می کند ولی کماکان ارتباطی که بین سازمان سینمایی وهنرمندان حکمفرما است، قابل تحسین است، امیدوارم همیشه فضا در سینما خوب، مثبت و مساعد باشد.

 

داوودی متذکر شد: محصولات خوبی در این یک سال و خرده ای ساخته شده است که بخشی از آن فیلم ها را در سی سومین دوره جشنواره فیلم فجر مشاهده کردیم که بسیار شگفت انگیز بود، تنوع ژانرها وموضوعات فیلم ها را شاید در کمتر دوره از این جشنواره شاهد بودیم که خوراک خوبی برای سینما روها سال آینده محسوب می شود.

 

وی  متذکر شد: یکی دیگری از نکات برجسته جشنواره فجر امسال، ورود بخش هنروتجربه بود که محیط خوبی را هم برای داوران و تماشاگران بوجود آورد بود تا این فیلم ها را براساس قواعد خودش ارزیابی کنند، تماشاگران هم که طرفدار این دست  فیلم ها هستند،  در بخشی جداگانه می توانند، این فیلم ها را مشاهده کنند، در گذشته داواران و تماشاگران در جشنواره فجر در رابطه با علام نظر راجع به این فیلم ها منفعل بودند. به این دلیل که موضوعات فیلم ها تناسبی باهم نداشت ودرکنار یک فیلم تجاری شاهد یک اثر هنری، معنایی هم بودیم، به هر صورت تشکیل شدن گروه هنروتجربه واضافه شدن این بخش به جشنواره یکی دیگر از ویژگی های مثبت سازمان سینمایی به حساب می آید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
بابا دانشجو چرا این کارگردان های فتنه گر رو چهره میکنید
شما چرا بازی می خورید
جشنواره دست خودشونه میدونن کیو چهره کنن
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار