تعداد فروشگاه هاي رفاه در سراسر کشور به 124 واحد افزايش يافت
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، در مراسم افتتاحيه اين واحد ها که با حضور رئيس و اعضاي شوراي اسلامي شهرستان کرج، جمعي ديگر از مقامات محلي و نيز مدير عامل و مديران فروشگاه هاي رفاه برگزار شد، ابوالحسني، عضو و رئيس خزانه داري شوراي اسلامي شهرستان کرج، طي سخناني به اهميت نقش کليدي فروشگاه هاي زنجيره اي در تنظيم بازار پرداخت.
وي ويژگي هاي ممتاز اينگونه فروشگاه ها را پيشگيري از نوسانات بي رويه قيمت کالا در بازار، تضمين کيفيت مرغوب، کاهش سفرهاي زائد درون شهري و صرفه جويي در سرمايه هاي ملي اعم از سوخت، محيط زيست، زمان و هزينه هاي عمومي و همچنين موقعيتي بسيار مناسب در جهت اشتغال زايي و جذب نيروهاي بيکار به سمت مشاغلي آبرومند و نوين دانست.
سپس منصور عاليپور، مدير عامل شرکت، در تکميل سخنان ابوالحسني به نقش فروشگاه هاي زنجيره اي در حذف واسطه هاي غيرضروري ميان توليدکننده و مصرف کننده، حمايت از توليد کالاهاي مرغوب و استاندارد ساخت داخل کشور، تکيه بر مشتري مداري و توسعه انگيزه هاي ملي در جهت سرمايه گذاري در بخش توليد و توزيع داخلي اشاره و ضمن قدرداني از حمايت هاي بي دريغ مسئولان کلانشهر کرج نسبت به توسعه فروشگاه هاي رفاه در اين شهر، اظهار اميدواري کرد که گسترش فروشگاه هاي زنجيره اي رفاه به عنوان «يک دستاورد ملي» مورد توجه و عنايت هر چه بيشتر مسئولان و مقامات همه استان ها به ويژه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و اعضاي شوراهاي اسلامي شهرها قرار گيرد. /انتهاي پيام/