«نرگس» و «هر كسي كار خودش» در راه چاپ دوم
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۸۳۶
آثار رحيم مخدومي تجديد چاپ مي‌شود

«نرگس» و «هر كسي كار خودش» در راه چاپ دوم

نرگس، رماني با موضوع انقلاب اسلامي براي نوجوانان است كه برگرفته از خاطرات نويسنده در سنين يازده دوازده سالگي در ورامين است كه اخيراً پس از پنج نوبت چاپ با ويراستاري جديد، مجدداً منتشر مي‌شود.

به گزارش خبرنگار سرويس ادب و هنر «شبكه خبر دانشجو»، ستاد خبر انتشارات سوره مهر اعلام كرد: اين انتشارات در نظر دارد به منظور فراهم‌سازي نياز مخاطبان دو كتاب «نرگس» و «هر كسي كار خودش» از سري نوشته‌هاي رحيم مخدومي تهيه و تدوين‌شده در دفتر ادبيات انقلاب و ادبيات و هنر مقاومت را به عنوان مجموعه كتاب‌هاي گنجينه دوباره منتشر كند.

رحيم مخدومي، نويسنده كتاب «نرگس» در اين باره اظهار داشت: نرگس، رماني با موضوع انقلاب اسلامي براي نوجوانان است كه برگرفته از خاطرات خودم در سنين يازده دوازده سالگي در ورامين است كه اخيراً پس از پنج نوبت چاپ با ويراستاري جديد، مجدداً منتشر مي‌شود.

وي در رابطه با تجديد چاپ ديگر كتابش با عنوان «هر كسي كار خودش» تصريح كرد: با توجه به اينكه براي ارتباط با نوجوانان درباره ادبيات دفاع مقدس و نبود منابع، احساس كردم، سعي شد كه اصطلاحات و تعابيري از پانوشت خاطرات جنگ داشته باشيم و همين امر سبب شد كتابي با محتواي فرهنگ مشاغل جبهه تهيه كنم كه پنج سال پيش با عنوان «هر كسي كار خودش» به چاپ رسيد و به تازگي نيز قرار است تجديد چاپ شود.»

مخدومي از تأليف ديگرش با محتواي خاطرات شهداي دفاع مقدس در سه موضوع و مجموعاً شصت عنوان كتاب خبر داد و افزود: دو سالي است كه مشغول به پايان رساندن اين كار تحقيقي هستم كه تلاش مي‌كنم با اتمام آن از سوي انتشارات قدر ولايت اين مجموعه كتاب‌ها منتشر شوند.

نويسنده دفاع مقدس در پايان ابراز اميدواري كرد، برخي از كتاب‌هايش همانند «معلم فراري»، «قصه فرماندهان» بدون بازنويسي تجديد چاپ شود.

گفتني است، كتاب اصطلاحات «هر كسي كار خودش» رحيم مخدومي در 120 صفحه و تيراژ 2500 نسخه با قيمت 2500 تومان در قطع پالتويي در حال تجديد چاپ است و كتاب «نرگس» اين نويسنده نيز در 244 صفحه در قطع پالتويي از سوي آفرينش‌هاي ادبي در حال صفحه‌آرايي است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار