کد خبر:۳۹۸۸۴۶
جروزالم پست خبر داد

سند ارزيابی آمريکا از برنامه سلاح های هسته‌ای اسرائيل منتشر شد

بر اساس گزارش یک روزنامه اسرائیلی سند ارزيابی آمريکا از برنامه سلاح های هسته‌ای اسرائيل منتشر شد که این سند جزئیات ارزیابی آمریکا از ماهیت و هدف برنامه هسته‌ای اسرائیل در دهه هشتاد میلادی را نشان می دهد.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو» ؛ و به نقل از روزنامه «جروزالم پست»، این روزنامه صهیونیستی  نوشت:  انتشار یک سند جدید از فعالیت های اسرائیل در زمینه سلاح های هسته ای حکایت دارد.

 

 

بر اساس این گزارش این سند جزئیات ارزیابی آمریکا از ماهیت و هدف برنامه هسته‌ای اسرائیل در دهه هشتاد میلادی را نشان می دهد. این روزنامه نوشت ماه گذشته آمریکا سندی مربوط به سال ۱۹۸۷ میلادی را در خصوص ارزیابی اش از توانمندی های سلاح های هسته ای اسرائیل در این سال را منتشر کرده است.

 

انتشار این سند در پی دریافت درخواست مطرح شده براساس قانون آزادی اطلاع رسانی صورت گرفته است. این سند «ارزیابی فنی حساس در اسرائیل و کشورهای عضو ناتو » نام دارد و تحت نظارت وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) و توسط موسسه تحلیل های دفاعی تهیه و تنظیم شده است.

 

محتوای این سند بر دیدارهای کارشناسان امریکایی در هماهنگی با سفارت امریکا در تل اویو و با راهنمایی پنتاگون از تاسیسات و ازمایشگاهای مختلف در اسرائیل استوار است.

 

جروزالم پست نوشت این سند خلاصه ای از ارزیابی واشنگتن از ماهیت و هدف برنامه هسته‌ای اسرائیل در دهه هشتاد میلادی را ارائه می دهد.هر چند اسرائیل علنا اذعان نکرده که مجهز به سلاح های هسته ای است اما جامعه بین المللی از زرادخانه هسته ای اش آگاهی دارد.

 

در این سند آمده است دو مرکز هسته ای اسرائیل یعنی دیمونا و سورق در ده هشتاد میلادی ،معادل مراکز ازمایشگاهی «لس الاموس» و «لاورنس لیورمور» و «اوک ریج نشنال» آمریکا هستند.

 

شایان ذکر است این سند همچنین جزئیات کامل ازمایشات اسرائیل با سوخت های هسته ای مختلف ، چاشنی های انفجاری سلاح های هسته ای لیزری و تاثیرات پرتوافشانی را شامل می شود.

 

این سند تحت عنوان سند از طبقه بندی خارج شده ، منتشر شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار