کد خبر:۳۹۹۰۷۵
مدیر عامل شرکت توانیر اعلام کرد:

٤,٤ میلیارد مگاوات صرفه جویی مصرف برق در سال ٩٣

کاهش تلفات شبکه توزیع سال گذشته به صرفه‌جویی بیش از ٤,٤ میلیارد مگاوات مصرف برق منجر شده است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شانا، همایون حائری در نخستین نشست کمیته ملی کاهش تلفات برق در سال ١٣٩٤،گفت: کاهش تلفات شبکه توزیع در سال ٩٣ به صرفه‌جویی چهار میلیارد و ٤٢٠ میلیون و ٩٦٥ هزار کیلوواتی مصرف برق ( معادل فعالیت یک‌ساله یک نیروگاه یکهزار مگاواتی) انجامیده است.

 

وی از افزایش ٦,١٧ درصدی انرژی تحویلی به شبکه در سال ٩٣ در مقایسه با سال ٩٢ خبر داد و گفت: انرژی تحویلی به شبکه از ١٩٤ میلیارد و ٤٧٢ میلیون کیلو وات‌ساعت در سال ٩٢ به ٢٠٦ میلیارد و ٥٢٠ میلیون و ٦٦٣ هزار کیلو وات‌ساعت در سال ٩٣ رسید.

 

حائری گفت: انرژی توزیع‌ شده نیز در دوره مورد بررسی با ٨,٨٦ درصد افزایش از ١٦٥ میلیارد و ٦٣١ میلیون و ٨٠٢ هزار کیلو وات‌ ساعت به ١٨٠ میلیارد و ٣١٤ میلیون و ٦١٣ هزار کیلو وات‌ساعت رسیده است.

 

وی بابیان این که در نیمه دوم سال گذشته ٢٢ نشست کمیته ملی طرح جهادی مهندسی کاهش تلفات برگزار شده است، گفت: در این نشستها راهکار‌های اجرایی مهم بررسی، اولویت‌ بندی و اجرای آنها پیگیری شده است.

 

حائری درخواست اصلاح آیین‌ نامه‌ تکمیلی تعرفه‌های برق با رویکرد کاهش تلفات، راه‌اندازی داشبورد مدیریت کاهش تلفات به‌منظور کنترل روند اقدامها، تغییر سطوح ولتاژ خطوط طولانی شبکه، سنجش‌ پذیری دقیق میزان تلفات هر شرکت از طریق نصب کنتورهای مدیریت شبکه، کنترل صحت سامانه اندازه‌گیری مصارف مشترکان دیماندی از طریق نصب کنتورهای هوشمند و استفاده از ترانسفورماتورهای کم‌ظرفیت و کم تلفات جهت کاهش و حذف شبکه‌های فشار ضعیف را از تصمیمهای این کمیته در دو بخش تلفات فنی و غیر فنی برشمرد و افزود: به منظور استفاده از ترانسفورماتورهای کم‌ظرفیت و کم تلفات، خطوط تولید ترانسهای ʹAB و ʹCC  نیز در شرکت ایران ترانسفو راه‌اندازی شد.

 

وی خرید ٣٦٠ هزار دستگاه کنتور هوشمند مشترکان دیماندی شرکتها، نصب کنتور مرجع در مجموعه‌های تجاری، مسکونی و ...، کنترل بار راکتیو شبکه و اصلاح ضریب قدرت و تأمین برق مشترکان دیماندی بالای ١٥٠ کیلووات از طریق ولتاژ اولیه را از دیگر تصمیمهای این کمیته اعلام کرد.

 

به گفته مدیر عامل شرکت توانیر، برنامه کاهش تلفات شبکه در سال ١٣٩٤ نیز با اقدام‌های مهمی شامل نظارت مستمر بر روند اقدامهای اجرایی و ارزیابی عملکرد شرکتها در زمینه کاهش تلفات، پیگیری اجرای نصب کنتورهای AMI، نهادینه‌ سازی تفکر مهندسی در توسعه شبکه با دیدگاه کاهش تلفات، تمرکز بر مدیریت سمت تقاضا، تسهیل در مقررات توسعه تولید پراکنده و انرژی‌های تجدید پذیر و ... برای دست‌یابی به هدف تلفات کمتر از ١٠ درصدی شبکه برق با جدیت پیگیری خواهد شد.

 

وی بابیان اینکه کاهش تلفات از شاخصهای مهم ارزیابی عملکرد مدیران شرکت‌های برق است، تصریح کرد: مسامحه در اجرای طرح‌های مصوب کمیته یادشده غیرقابل‌پذیرش و گذشت خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار