به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با بیان این مطلب، اظهار کرد: این رقم نسبت به سال قبل از آن حدود ٤٣ هزار متر افزایش داشته است.
حیدر بهمنی با اشاره به اینکه در این مدت ١٦١ حلقه چاه حفاری و تکمیل شده است، افزود: از این تعداد چاه ٨٦ حلقه توسعه ای توصیفی، یک حلقه اکتشافی و ٧٤حلقه تعمیری بوده است.
وی گفت: از چاههای پیش گفته ١٠٩ حلقه در گستره عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، ١٥ حلقه در شرکت نفت مناطق مرکزی، ١٠ حلقه در شرکت نفت فلات قاره، ١٢ حلقه در شرکت مهندسی و توسعه نفت، ٢ حلقه به سفارش مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و ١٣ حلقه در قالب پروژه های کلید در دست بوده است.
بهمنی افزود: با تلاش شبانه روزی کارکنان بخشهای عملیاتی و پشتیبانی شرکت در این مدت حفاری ١٧ حلقه چاه ٣٤٥ روز زودتر از برنامه تبیین شده از سوی شرکتهای متقاضی به پایان رسید که از نظر تولیدی شدن زودهنگام چاه، ترخیص دکل حفاری و شتاب بخشیدن به اجرای پروژه های حفاری ارزش اقتصادی بالایی دارد.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در زمینه توان عملیاتی این شرکت اظهار کرد: این شرکت راهبری ٧٤ دستگاه حفاری سبک، سنگین و فوق سنگین در مناطق خشکی و دریا، ارایه خدمات سیال حفاری، ارائه خدمات حفاری جهت دار و افقی را برعهده دارد.
وی در پیوند با این مطلب به انجام موفقیت آمیز ٧ هزار و ٥٠٠ مورد خدمات فنی و تخصصی در سال گذشته اشاره کرد و خدمات ابزار در گردش حفاری، فنی حفاری از جمله سیمانکاری انواع جداره ها، اسید کاری ویژه و گسترده ، لوله گذاری چاه، نصب آویزه ، چاه پیمایی ، تکمیل و آزمایش چاه ، تعیین بهره دهی چاه، حفاری با هوا، تزریق نیتروژن، حفاری فروتعادلی (UBD)، لوله مغزی سیار و نمودارگیری درون چاهی و سطحی را از شمار خدماتی برشمرد که همسو با عملیات حفاری توسط این شرکت ارائه می شود.
بهمنی در خصوص توان مهندسی شرکت گفت: برنامه ریزی، طراحی، اجرا و نظارت بر عملیات حفاری، حفاری چاههای اکتشافی / توصیفی، حفاری چاههای توسعه ای، تعمیر و ترمیم چاهها، ایجاد چاههای تزریقی، مهندسی کالای حفاری، طراحی بهینه سازی و انتخاب جدیدترین و مناسبت ترین روشهای حفاری، طراحی برنامه ریزی و اجرای خدمات فنی حفاری متناسب با برنامه های چاههای نفت و گاز و هدایت پروژه های حفاری EPD را از جمله توانمندیهای شرکت ملی حفاری در این بخش است.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گستره عملیاتی این شرکت را از شمالی ترین مناطق سرخس خانگیران، مرکزی، غرب، جنوب غرب تا جنوبی ترین مناطق ( خلیج فارس و پارس جنوبی ) و به طور کلی بیش از ١٠ استان کشور عنوان کرد.
وی درباره پروژه های کلید در دست این شرکت توضیح داد: حفاری ٢٢ حلقه چاه در فاز ١٤ طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی، ٤٢ حلقه چاه در بخش جنوبی میدان نفتی آزادگان، ٢٢ حلقه چاه در میدان یاران جنوبی، ١٣ حلقه در بخش خشکی میدان گازی کیش، ٧ حلقه چاه در میدان نفتی آذر و تامین نیازهای شرکت های ملی مناطق نفتخیز جنوب ، نفت مناطق مرکزی، فلات قاره ، مهندسی و توسعه نفت را برنامه های در دست اجرای این شرکت در زمان حاضر است.
بهمنی حفاری ٢٢ حلقه چاه گازی در فازهای ١٧ و ١٨ و ٤ حلقه در فاز یک پارس جنوبی را از پروژه های کلید در دست برشمرد که در سال ٩٣ عملیات حفاری و تکمیل آنها به پایان رسید.
مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران با تقدیر از تلاشهای چشمگیر مجموعه کارکنان شرکت در بخش های مختلف و تبریک سال نو به کارکنان و خانواده های آنان، اظهار کرد: با توجه به هدف گذاری وزارت نفت برای افزایش تولید، حفاری در صنعت نفت یک اهمیت راهبردی است بنابراین برنامه های ظرفیت سازی، توسعه مخازن، حفظ و نگهداشت تولید، تعمیر و ترمیم چاهها در سرفصل برنامه های صنعت نفت قرار داشته که محور تحقق آنها صنعت حفاری است.
وی افزود: در این راستا شرکت ملی حفاری ایران در سال ٩٤ متناسب با برنامه های صنعت نفت در زمینه توسعه ناوگان عملیاتی و خدمات فنی وابسته، افزایش راندمان کار و بهره وری ، کاهش انتظارات ، رفع تنگناها و مشکلات تدارکاتی و پشتیبانی، کار بر اساس برنامه زمانبندی شده، مشتری مداری و پاسخگویی به نیازهای واحدهای متقاضی برنامه های متعددی تبیین کرده است.
شرکت ملی حفاری ایران از شرکت های بالادستی زیر مجموعه شرکت ملی نفت ایران است که با بهره گیری از ٧٤ دکل حفاری خشکی و دریایی هم اکنون بخش وسیعی از عملیات حفاری و خدمات فنی و تخصصی این صنعت را در مناطق نفتخیز کشور به شرکتهای متقاضی ارائه می دهد.
این شرکت اول دیماه سال ١٣٥٨ به فرمان امام خمینی (ره) تاسیس شد و از بدو تاسیس تا کنون حفاری ٣ هزار و ٨٤٨ حلقه چاه نفت و گاز شامل ٢ هزار و ١٣٦ حلقه توسعه ای، ٦٤ حلقه توصیفی، ١٢٩ حلقه اکتشافی و یک هزار و ٥١٨ حلقه تعمیری در مجموع به متراژ ٨ میلیون و ٢٧٠ هزار متر و ١٣٣ هزار مورد خدمات فنی مهندسی را در کارنامه فعالیت خود دارد.