کد خبر:۳۹۹۴۶۵
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی:

تاکسیران‌ها پیش از نصب برچسب، مجاز به دریافت نرخ جدید نیستند/ اعلام زمان نصب برچسب

مراحل چاپ بیش از ۱۰۰ هزار برچسب نرخ ۹۴ تاکسی ها تمام شده است و از ۴۸ ساعت آینده تا پایان هفته بر روی شیشه جلوی تاکسی‌های شهر تهران نصب می‌‌شود که مبنای جدید محاسبه کرایه‌ا در سال جدید است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،‌ میثم مظفر مدیرعامل این سازمان از آغاز نصب برچسب‌های نرخ ۹۴ از ۴۸ ساعت آینده بر روی تاکسی‌های شهر تهران خبر داد و گفت: روند نصب برچسب‌های جدید بر روی بیش از یکصد هزار تاکسی تا پایان هفته ادامه دارد.

 

مظفر با بیان اینکه مبنای افزایش کرایه تاکسی‌ها در شهر تهران نرخ اعلام شده در برچسب‌های نصب شده بر روی شیشه جلوی تاکسی‌هاست، گفت: افزایش نرخ کرایه تاکسی‌ها بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران به طور میانگین ۲۰ درصد است که این میزان در برخی خطوط کمتر و در برخی خطوط بیشتر از اندازه یادشده خواهد بود.

 

وی تصریح کرد: شهروندان تهرانی با توجه به برچسب‌های جدید افزایش نرخ، کرایه‌ها را پرداخت کنند و تاکسیرانان نیز تا پیش از نصب برچسب جدید مجاز به دریافت نرخ بیشتر از مسافران نیستند.

 

به گفته ی مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران شایسته است هرگونه تخلف از موارد فوق به سامانه شکایات شهرداری تهران ۱۸۸۸ گزارش شود تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به آن رسیدگی شود.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار