آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۹۹۴۱

آغاز خرید تضمینی گندم در کشور 

مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: با شروع برداشت گندم در استان‌های کرمان و سیستان بلوچستان، عملاً خرید تضمینی این محصول در کشور با عاملیت بانک کشاورزی آغاز شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی، علی قنبری اظهار داشت: نخستین محموله‌های گندم مربوط به سال زراعی 94‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌- 1393 در جنوب استان کرمان و سیستان و بلوچستان برداشت و تحویل مراکز خرید گندم در این مناطق شد.


وی افزود: به منظور ایجاد هماهنگی بیشتر در زمینه انجام عملیات خرید، در سال جاری خرید تضمینی گندم با عاملیت بانک کشاورزی انجام می‌شود.


مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران، از ایجاد، هماهنگی و آمادگی کامل مراکز خرید و شعب بانک عامل در سراسر کشور خبر داد و افزود: همه ساله خرید تضمینی گندم از اواسط فروردین در جنوب استان فارس شروع و تا آبان ماه ادامه داشت، اما امسال استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان فصل برداشت و خرید تضمینی گندم را آغاز کرده‌اند.


وی اعلام کرد: به منظور رفاه حال گندم کاران، ایجاد سامانه بانک کشاورزی برای خرید تضمینی گندم از بهمن ماه سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و پس از 2 ماه فعالیت آزمایشی، هم اکنون سامانه خرید این بانک آماده ارائه خدمات به موقع و کارآمد به کشاورزان می‌باشد.


قنبری خاطرنشان کرد: نرخ خرید تضمینی گندم برای هر کیلوگرم گندم معمولی در سال جاری 1155 تومان و برای گندم دروم  1188 تومان تعیین و در شهریور ماه سال 93 و قبل از شروع فصل کاشت اعلام شده و مراکز خرید در سراسر کشور آمادگی کامل دارند تا تمامی گندم‌های عرضه شده کشاورزان را با نرخ تضمینی خریداری کنند.


وی اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری با توجه به بارش‌های خوب اخیر، ترویج و توسعه بخش کشاورزی و حمایت از تولیدات داخلی محصولات کشاورزی و اعلام به موقع نرخ خرید تضمینی، مقدار گندم بیشتری از کشاورزان به نسبت سال گذشته خریداری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار