به گزارش خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با همسران نمایندگان مجلس که به مناسبت روز زن در سالن مشروطه برگزار شده بود و همسر شهید مطهری و همسر رئیس مجلس و دختر شهید مطهری در این جلسه حضور داشت ضمن تبریک روز زن گفت: در زندگی اجتماعی و فردی پیچیدگی های زیادی وجود دارد و راه برون رفت از این پیچیدگی ها مکتب فاطمی و حب اهل بیت(ع) می باشد. اگر ما می خواهیم خانواده ای آرام داشته باشیم و به سعادت برسیم پایه آن حب فاطمه و اهل بیت(ع) است.
وی در ادامه افزود: مکتب فاطمی این را بیان می کند که مردم باید با خدا رابطه داشته باشند به گونه ای که حضرت علی(ع) می فرمایند کسانی که می خواهند رابطه اشان با مردم خوب شود باید رابطه خود را با خدا خوب کنند.
لاریجانی در ادامه بیان داشت: اگر امروز در امت اسلامی پیچیدگی های را شاهد هستیم دلیلش این است که رابطه آنها با خدا خوب نیست و آبادی جمهوری اسلامی ایران این است که به آخرت توجه داشته باشد.
رئیس قوه مقننه تصریح کرد: اگر می خواهیم سلامت آینده داشته باشیم باید درون خود را خوب کنیم و اگر می خواهیم رابطه خود را با خدا یکی کنیم باید آنچه را که فاطمه زهرا(س) امر کرده عمل کرده و از آنچه را که ما از آن برحذر داشته پرهیز کنیم چرا که فاطمه زهرا(س) اینگونه فردی را شیعه واقعی می داند.
رئیس نهاد قانون گذاری گفت: در مکتب فاطمه (س) آمده است اگر مؤمنین می خواهند رابطه درستی با یکدیگر داشته باشند باید با یکدیگر اخوت داشته باشند چرا که پیامبر(ص) نقل فرموده اند باپرواترین مردم فردی است که از جدال پرهیز کنید و بسیاری از جدال های که در کشور مشاهده می کنیم و در آن حقی نیز وجود ندارد جدال و دعوا می باشد.
لاریجانی در ادامه به سال دولت، ملت همدلی و هم زبانی که در آغازین روز سال نو از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، اشاره کرد و گفت: در سال اخوت و همدلی و هم زبانی باید همه روزهایمان براساس اخوت باشد و از جدال پرهیز کنیم آیا مشکلات جامعه به این موضوعات بر نمی گردد و این مشکل جامعه نیست که با یکدیگر به جدال می پردازیم و این اوقات تلخی های مربوط به جامعه اسلامی نیست.
وی افزود: اگر کسی می خواهد سعادتمند شود به گفته امام صادق(ع) باید ۵ چیز را داشته باشد یک: عقل، دین، ادب، حیا، خوش خلقی چرا که با این پنج مورد است که انسان به سعادت می رسد.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امام صادق(ع) می فرماید خداوند آنانی که دین خدا را وسیله جدال قرار می دهند لعنت می کند و این همه اختلاف در جامعه ایجاد شده است برای چیست. آیا وضعی که سعودی ها در یمن راه انداخته اند دشمنی با خدا نیست و اینکه تکفیری ها بیان می کنند فلانی کافر است و مسلمانان را با این موضوع به جان هم می اندازند آیا این دشمنی با خدا نیست.
وی افزود: وقتی گروهی دین را وسیله جدال یکدیگر قرار می دهند نباید آنها را لعن کرد چرا که مشکلات اصلی امت اسلامی مربوط به این نکته است و امت اسلامی به آنها توجه نکرده است.
لاریجانی در ادامه به تجاوز دو زائر نوجوان ایرانی در عربستان اشاره کرد و گفت: آیا این برای یک کشور مسلمانی که با زائر نوجوان اینگونه برخورد می کند، زشت نیست، آیا می توان به این جامعه، جامعه اسلامی گفت، این در حالی است که امت اسلامی باید همانند یک تن باشند آیا در امت اسلامی وضعیت ما اینگونه است. اگر اینگونه است پس چرا جنگ با سوریه راه انداخته اند و آیا در جامعه ما نیز وضعمان این است. آنقدر جنجال های سیاسی در جامعه سیطره پیدا می کند که فراموش می کنیم که هم کیش یکدیگر هستیم.
وی افزود: این وضعی که امروز کشورهای اسلامی دارند مربوط به جدال با یکدیگر نیست و تا این مشکل حل نشود مشکل کل جامعه اسلامی حل نخواهد شد چرا که پایه ماندگاری بر وحدت است و ما مسلمانان نه تنها در دین بلکه در جغرافیایی سیاسی اختلافات سیاسی با یکدیگر داریم و حتی در جامعه خود نیز این مشکلات را مشاهده می کنیم. این در حالی است که امام خمینی(ره) در بدو تأسیس نظام جمهوری اسلامی ایران تأسیس این نظام را بر وحدت شیعه و سنی ایجاد کرده اند و طبق مکتب فاطمی باید وحدت را نسبت به یکدیگر بنا کنیم.
وی گفت: نگاه رحمت به مردم و خدمت به آنها از روش های مکتب فاطمی است و اگر کسی می خواهد به خدا و کشور خود خدمت کند باید خدمت را از مردم شروع کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر می خواهیم در زندگی سعادتمند شویم باید قلبمان را نسبت به مردم پر از لطف و رحمت کنیم و نمایندگان ارتباط مردم با حاکمیت هستند و مشکلات طبقات مختلف جامعه را به گوش مسئولان می رسانند و سئوال و تذکر حق آنهاست چرا که این نمایندگان مشکلات مردم را مطرح می کنند و در نظام دموکراسی این کار خوبی است همه نهادها و قوا مردمی هستند اما نمایندگان به مباشره با مردم هستند و با آنها گفتگو می کنند و در حرف های خود حرف مردم را می زنند و شما همسران باید این موضوع را تحمل کنید درست است که سخت است.
لاریجانی گفت: حدوداً ۱۰۰ سال است که نظام پارلمانی در ایران قدرت گرفته است و سالن مشروطه ساختمانی است که مرحوم مدرس در مقابل بسیاری از اقدامات و قراردادهای که علیه کشور منعقد می شد ایستادگی کرد و در این ساختمان مدرس در مقابل زورگویی ها و استبدادگری رضا شاه ایستادگی کرد و شما همسران نمایندگان امروز صاحبان چنین جایگاهی هستید که باید با همت و اراده برای تحقق آرمان های انقلاب قدم بردارید و پیگیر تحقق آرمان های انقلاب باشید.
وی در ادامه افزود: امروز به مناسبت فردی دور هم جمع شده ایم که فضه بود و صحنه تحولات را رقم می زد که امام صادق(ع) درباره او می فرمایند فاطمه زهرا(س) از آن جهت فاطمه (س) نامیده شد چرا که مردم از درک وجود وی عاجز بودند و آن قدر این وجود متعالی و بزرگ بود که شخصیت فاطمه زهرا(س) را درک نمی کردند.
لاریجانی به روایتی از امام حسن عسگری(ع) اشاره کرد و گفت: امام حسن عسگری(ع) در حدیثی وجه دیگری از فاطمه (س) را نشان می دهد و می فرماید فاطمه محبت الهی برای مؤمنان است و حتی محبت امامان اهل بیت(ع) نیز است و شاید به این دلیل است که امام صادق(ع) در این وجه فاطمه(س) را جستجو کرد اگر کسی منزلت فاطمه زهرا(س) را پیدا کند لیله القدر را درک کرده است و این است مقام و جایگاه فاطمه(س) و این مقام و جایگاه، جایگاه ساده ای نیست.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فاطمه زهرا(س) تنها به حفظ نسبت ها مربوط نبود بلکه شخصیت حضرت زهرا(س) وجه حقیقی در عالم حاضر بود که انسان ها از درک آن عاجز بودند.
لاریجانی به روایت دیگری از امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: امام صادق(ع) می فرماید حقیقت نور فاطمه(س) پیش از آفرینش عالم آسمان و زمین آفریده شد و این در حالی است که فاطمه زهرا(س) در تاریخ خاصی متولد شده است.
وی در ادامه به روایتی اشاره کرد که در آن روایت از رسول خدا(ص) سئوال آیا فاطمه(س) از نوع آدمیان نیست؟ که رسول گرامی اسلام پاسخ داد: فاطمه، انسان حوری است و از رسول خدا سئوال کردند که آیا فاطمه هم وجه حوریت و هم وجه انسانیت دارد که رسول خدا(ص) در پاسخ آنها گفت: خداوند فاطمه را از نور خود خلق کرد قبل از اینکه انسان را خلق کند و آن زمان، زمان ارواح بود و وقتی آدم خلق شد این نور وجودی فاطمه بود که به انسان حقیقت بخشید.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر این مطلب که خداوند تنها این عالم خاکی را خلق نکرده است بلکه عالم های دیگری نیز خلق کرده و هفت طبقه آسمان ایجاد شده است، گفت: فاطمه(س) در عالم خاکی خلقت نشده است بلکه فاطمه(س) زیربنای تمامی خلقت است.
وی در ادامه به روایتی دیگر اشاره کرد و فرمود: از پیامبراکرم(ص) سئوال کردند که فاطمه(س) در زمان خلقت انسان کجا قرار داشت، گفت: فاطمه در آن زمان در ساق عرش بود و پیامبر(ص) فرمود: فاطمه زهرا(س) در آن جایگاه قرار داشت و بار دیگر از پیامبر(ص) سئوال شد که غذای فاطمه(س) چه بوده است؟ غذای او سبحان الله، لااله الاالله و الحمدالله بوده است.
رئیس نهاد قانون گذاری در ادامه تصریح کرد: اُم ابیها به معنای پایه وجود است و وقتی فاطمه زهرا(س) قبل از خلقت وجود داشته است می توان ام ابیها را نیز پایه وجود نامید و فاطمه را مظهر هوالاول و هو الاخر نامید.
وی گفت: در بحث بیان شخصیت فاطمه زهرا(س) با یک شخصیت زمینی مرتبط نیستیم و کشور ما روزی را به نام روز زن نامگذاری کرده است که از این نکته مهم تأثیر گرفته است و در جامعه سیاسی همواره از حقوق زن و آزادی زن صحبت می شود و این موضوعات در برابر مقام زن نازل است و اگر بخواهیم در اسلام درباره زن صحبت کنیم جایگاه زن را باید در نماد فاطمه(س) معرفی کنیم.
لاریجانی گفت: امروز در جامعه مدرنیته که زندگی می کنیم و با شرایطی که با آن مواجه هستیم اگر به مکتب فاطمه(س) فکر نکنیم در تفکرات خود دچار سرگردانی و حیرانی می گردیم و اگر می خواهیم مشکلات زندگی مان برطرف شود باید به فاطمه(س) توجه کنیم و اگر بخواهیم به محبت فاطمه توجه کنیم قطعاً به خدا خواهیم رسید چرا که در محبت فاطمه(س) محبت اهل بیت(ع) وجود دارد.
لاریجانی به روزهای پایانی زندگی پیامبراکرم(ص) اشاره کرد و گفت: پیامبراکرم(ص) در آخرین روزهای خود به مردم گفت: من برای شما بعد از خود دو چیز را یادگار می گذارم یکی کتاب و دیگری اهل بیت(ع) است و اگر کسی به آن دو تمسک کند سعادتمند خواهد شد و اگر ما بخواهیم به این موضوع توجه کنیم خواهیم دید محبت اهل بیت(ع) ما را به خدا می رساند.
اقای لاریجانی به جای این حرفای قشنگ یه کاری کنید دردی که تو دلامون اومده کمی آروم بشه باید اقدام قاطع و عملی کنید،مسئله حیثیت و غیرت ماست،باید اون بدتر از حیوونا رو بیارید ایران جلو همه رسانه ها طوری مجازاتشون کنید که مایه ی عبرت همگان شود.